Opel Crossland X are priză la clienți: SUV-ul german a ajuns la peste 100.000 de unități vândute în Europa

de Daniel Popescu
Miercuri, 14.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a dezvăluit că a vândut deja peste 100.000 de unități ale SUV-ului Crossland X și se așteaptă ca modelul să aibă o contribuție majoră la creșterea mărcii în acest an.

Opel a dezvăluit noul SUV Crossland X în luna ianuarie a anului trecut, iar modelul a devenit disponibil inclusiv pe piața din România în vară.

Pe baza creșterii popularității acestui segment de piață, Crossland X a avut parte de un debut încurajator, iar Opel a anunțat că peste 100.000 de clienți au intrat deja în posesia modelului.

Oficialii mărcii germane anticipează că noul SUV va avea o importanță majoră pentru creșterea vânzărilor generale ale Opel, alături de celelalte două SUV-uri din gama, Mokka X și Grandland X.

"Datorită tehnologiilor Opel tipice, Crossland X joacă un rol cheie în ofensivă noastră de produse continuă. Împreună cu celelalte modele Opel din familia X, Mokka X și Grandland X, Crossland X va fi disponibil în 2018 pentru prima oară pe întreaga durată a unui an calendaristic și va avea o contribuție importantă la creșterea mărcii", a precizat Peter Küspert, director de vânzări și marketing al Opel.

Pe piața din România, Opel Crossland X este disponibil cu o gamă variată de motorizări, dintre care trei doar pe benzină.

Este vorba despre agregatul de 1.2 litri, oferit în versiune aspirată cu doar 81 de cai putere, și în versiune turbo cu 110 și 130 de cai putere. Cei care preferă dieselul vor primi agregatul de 1.6 litri, cu 99 și 120 de cai putere.

Via Opel

Comentarii (2)

  • Asta anunta Opel.
    Alte surse (http://carsalesbase.com/european-car-sales-data/opel-vauxhall/opel-crossland-x/) anunta 47000 de unitati vindute in Europa la finalul lunii ianuarie 2018.
    Opel, cu martisorul sau Vauxhall, activeaza in principal pe piata europeana. Nu vad unde ar fi putut vinde restul pina la 100000. Chiar socotind livrari + comenzi, si tot mi se par putin credibile cifrele.
    4 8
  • inexorabil
    Clientul-zombi din ziua de azi nu ţine cont de faptul cert că primeşte un oPSAel. Este mini SUV cu motor aşijderea? Bingo! Mai este de aşteptat ingredientul “minune” electro-autonom şi gata, tortul cu aromă de integrare în actualitate poate fi servit.

    „Adaptarea la împrejurări se cheamă conformism şi conformistul se deosebeşte de ploşniţă doar prin aceea că ea nu are raţiune” (Petre Ţuţea).
    3 13

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru