Opel Corsa GSi revine în oferta constructorului german: un look mai agresiv și setări preluate de pe versiunea OPC

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 21.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a publicat primele fotografii cu noul Corsa GSi. Modelul are un look ceva mai agresiv, primește scaune Recaro și preia setările lui Corsa OPC.

În urmă cu câteva luni, Opel anunța relansarea brandului GSi. Primul membru a fost Insignia GSi, model pe care am avut ocazia să-l testăm în cadrul evenimentului interațional.

Acum, Opel scoate de la naftalină și Corsa GSi. Pentru moment, reprezentanții constructorul din Russlesheim nu au oferit detalii despre motorizările disponibile pe noua versiune Corsa, dar ne asigură că vom vedea un model cu performanțe bune. Dacă nemții vor miza pe soluția oferită în cazul lui Insignia GSi, atunci viitorul Corsa GSi ar putea fi oferit alături de motorul pe benzină de 1.4 litri și 150 CP.

Noul Opel Corsa GSi va fi dispnibil doar în versiunea cu trei portiere. Zona frontală primește prize de aer mai mari, o capotă modificată și o grilă ușor revizuită. Nemții au înlocuit carcasele oglinzilor laterale, au pus o serie de ornamete cromate, iar în partea din spate vedem un eleron amplasat pe hayon. Pachetul exterior se încheie cu un set de jante de 18 inch fabricate din aliaje ușoare.

Pentru interior, Opel a pregătit, opțional, scaune Recaro, un volan sport și pedale din aluminiu.

Conform oficialilor germani, noul Corsa GSi preia setările versiunii OPC, iar sistemul de frânare a fost și el îmbunătățit.

Comentarii (3)

  • someone
    ma bucur sa aud ca si alte modele opel primesc sigla si tratamentul tehnic GSI. dar stati putin, motorul de 1.4 nu e de productie opel? cum de psa ii lasa sa puna un astfel de motor sub capota si nu le ofera unul de-al lor? aaaa, poate pt ca ei au doar 1.2 3 cilindri de 130 cai care nu se potriveste gsi-ului, iar 1.6 de pe nava amiral 508 nu ar merge pe o masina de clasa mica a nemtilor
    4 7
  • @someone
    corsa e un model dezvoltat pe o platforma veche care nu coincide cu motoarele noi 1.2 t 130 cp (motorul anului in categoria 1.2-1.5) sau cu motorizare 1.6 t 150 cp (motorul anului in categoria 1.6-1.9)..

    si daca se pot adapta, costurile adaptarii nu justifica aceste modificari pentru un model pe final de generatie, mai ales ca motorizarile vechi de opel sunt oricum foarte reusite, 1.4 turbo, distributie lant..fiabilitate ridicata, au tot ce le trebuie.
    11 4
  • Motorizarea de 1.4 cu 140 CP exista deja pe Corsa "normala" si poti sa o comanzi fara probleme. Deci daca o sa iei GSI, o sa-l iei pentru look si ceva dotari in plus probabil. Acuma depinde cat o sa fie diferenta de pret. Ah, si ar fi frumos sa ii puna automata, sa aiba ceva totusi in plus, un atu.
    3 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru