Opel a publicat un teaser pentru un nou model “electrificat”: lansarea va avea loc la Frankfurt

de Paul Cosma
Joi, 22.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a publicat o imagine teaser pentru un nou model pe care îl va prezenta la salonul de la Frankfurt. Singurul indiciu este că noul model va fi “electrificat”, urmând ca detaliile să apară în luna septembrie.

Opel pregătește o surpriză în această toamnă în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Pe lângă modele precum Astra, Corsa sau Grandland X, nemții anunță o lansare specială în cadrul evenimentului.

Pe contul său de Twitter, Opel a publicat un teaser pentru un model pe care îl ține deocamdată “la secret”, dorind să crească suspansul până la dezvăluirea oficială.

Singura informație oferită de constructor este aceea că noul model va fi “electrificat”. Potrivit unor informații neoficiale, ar fi vorba despre un nou concept electric, existând și posibilitatea unei versiuni de serie a conceptului GT X Experimental.

Prezentat în 2018, Opel GT X Experimental este conceptul 100% electric care anticipează viitoarea filozofie de design a constructorului german.

Via Opel

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru