OFICIAL: Primele imagini ale noului Volkswagen Sharan

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 01.03.2010
Germanii de la Volkswagen au prezentat primele imagini ale lui Sharan inainte de debutul de la Geneva, pregatit pentru maine. Modelul este la cea de-a doua generatie si este dezvoltat pe aceeasi platforma cu Golf si Passat.

Volkswagen a prezentat primele imagini oficiale ale noului Sharan cu o zi inainte de debutul public de la Salonul Auto de la Geneva. La fel ca intreagul portofoliu Volkswagen, noul monovolum al nemtilor a primit "fata" lui Golf. Modelul este realizat pe aceeasi platforma cu Passat si Golf si reprezinta o revolutie fata de generatia precedenta, dezvoltata in colaborare cu cei de la Ford.

Constructorul german lasa astfel in urma 15 ani in care Sharan a folosit o platforma comuna cu Ford si Seat. Odata cu noua platforma, Sharan primeste motorizari diesel si otto cu care publicul este deja obisnuit, iar cei de la VW vor implementa si o transmisie DSG cu dubluambreiaj si un sistem de tractiune integrala de tip Haldex.

Modelul prezinta un set de usi spate glisante, care merg pe un set de sine, ceea ce usureaza accesul la locurile de pe cel de-al treilea rand de scaune. Noul monovolum de la Volkswagen va sta la baza fratelui de concern Seat Alhambra, care va debuta public la Salonul Auto de la Paris din aceasta toamna.

Astfel, cei de la Volkswagen renunta la colaborarea cu Ford. Americanii de la Ford au ales deja o noua directie, dezvoltand noile S-Max si Galaxy pe platforma lui Mondeo.

Via | Volkswagen

Comentarii (5)

  • bentley
    |Greu greu...
    Greu a venit...dar se pare ca se merita, a iesit ceva bun... Vechiul model isi epuizase de mult ce avea de zis...
    19 2
  • ...
    acelasi design nemtesc... tipic vw.... un patrat cu 4 suruburi.
    16 17
  • ,,,,
    DAR ESTE UN ,,PATRAT'' MAI FRUMOS
    13 8
  • valentin
    wtf
    arata binisor la exterior dar maneta de viteze pare foarte inalta fata de G6, passat sau polo, seamana cu cea de la dacile 1310 , foarteee inalta SAU POATE E ILUZIE OPTICA ??
    12 2
  • sharan
    este greu sa vorbesti cand nu ai un Sharan acasa!! eu il am de trei ani,stiu ce poate un SHARAN.....SI SUNT MULTUMIT PE DEPLIN!
    9 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru