O nouă imagine teaser cu viitorul Polestar 2: modelul electric va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva

de Cornel Șocariciu
Joi, 14.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Polestar a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul model electric. Polestar 2 va avea un sistem de propulsie capabil să ofere 400 de cai putere, iar prezentarea oficială are loc în 27 februarie.

Polestar, brandul de performanță al celor de la Volvo, a publicat o nouă imagine teaser cu cel de-al doilea model din gamă. Polestar 2 va fi prezentat oficial în 27 februarie în cadrul unui eveniment exclusiv online, urmând ca modelul electric să poată fi admirat în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Cel de-al doilea teaser publicat de Polestar scoate în evidență partea din spate a viitorului model electric și pune accent pe forma stopurilor.

Conform informațiilor furnizate până acum, viitorul Polestar 2 va avea un sistem de propulsie 100% electric. Acesta va fi capabil să dezvolte 400 de cai putere, iar autonomia oferită va ajunge la circa 480 de kilometri. Oficialii companiei susțin că viitorul model electric va fi disponibil pe bază de abonament, iar prețul acestuia va fi apropiat de cel practicat de Tesla în cazul lui Model 3. 

De asemenea, viitorul Polestar 2 va deveni primul model din gamă disponibil cu un sistem de infotainment bazat pe Android Auto, care nu mai necesită conectarea la un telefon inteligent cu sistem de operare Android.

În acest moment, Polestar oferă o versiune demo a noului sistem de operare care poate fi accesată doar pe telefoanele mobile.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru