O nouă imagine teaser cu viitorul Nissan Juke: niponii scot în evidență profilul noului SUV

de Cornel Șocariciu
Duminica, 28.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a publicat o nouă imagine teaser cu viitoarea generație Juke. SUV-ul producătorului nipon va fi prezentat în 3 septembrie.

Nissan continuă campania de marketing dedicată lansării noii generații Juke. SUV-ul dezvoltat de producătorul nipon va fi expus în premieră în 3 septembrie, cu numai câteva zile înainte de startul Salonului Auto de la Frankfurt.

Dacă în primele două imagini teaser oficialii Nissan au ales să scoată în evidență semnătura luminoasă a farurilor, acum a venit momentul să cunoaștem profilul viitorului Juke. Spre desosebire de vechea generație, noul Juke mizează pe linii ceva mai fluide, însă nici de această dată oficialii Nissan nu oferă informații suplimentare.

Până în acest moment știm că noul Juke va avea la bază noua platformă CMF-B, arhitectură utilizată în prezent și de SUV-ul Renault Captur. O serie de elemente de interior vor fi preluate de pe Nissan Micra, în timp ce gama de motorizări ar urma să fie asemănătoare cu cea a lui Captur.

Japonezii vor miza pe unități pe benzină de 1.0 litri și 1.3 litri, în timp ce fanii motoarelor diesel vor putea comanda propulsorul de 1.5 litri Blue dCi.

Conform unor surse apropiate companiei, viitorul Juke ar putea primi și o versiune plug-in hybrid similară cu cea a lui Captur. SUV-ul producătorului francez folosește un motor pe benzină de 1.6 litri și două motoare electrice, iar bateria de 9.8 kWh asigură o autonomie electrică de 45 de kilometri în regim mixt.

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru