O nouă imagine teaser cu cel mai rapid McLaren de serie de până acum: hypercar-ul Speedtail debutează în 26 octombrie

de Cornel Șocariciu
Duminica, 14.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul McLaren Speedtail va fi prezentat oficial în 26 octombrie. Viitorul hypercar dezvoltat de constructorul britanic este considerat succesorul legendarului F1 și, conform oficialilor, ar urma să devină cel mai rapid McLaren de serie produs până acum.

La finalul anului trecut, McLaren a anunțat că demarează un nou proiect special. Producătorul britanic a început programul de dezvoltare pentru un "Hyper-GT", cunoscut sub numele de cod BP23. Ulterior, McLaren a anunțat că viitorul model va fi comercializat sub denumirea de Speedtail.

Noul McLaren Speedtail face parte din gama Ultimate Series, iar acum, britanicii anunță că prezentarea oficială va avea loc în 26 octombrie. Totodată, McLaren a publicat și o imagine teaser nouă cu viitorul Speedtail.

Noul hypercar este considerat succesorul legendarului F1 și va avea o configurație 1+2 locuri. Conform declarațiilor făcute de Mike Flewitt, șeful McLaren, noul Speedtail va avea un sistem hibrid de propulsie bazat pe motorul V8 biturbo de 4.0 litri. Pentru moment, oficialii constructorului britanic nu au oferit detalii despre sistemul hibrid implementat, însă ne-au asigurat că Speedtail va avea peste 1.000 de cai putere.

Viitorul hypercar va fi produs în doar 106 unități și va deveni cel mai rapid model de serie dezvoltat până acum de producătorului britanic: viteza maximă trece de 390 km/h.

Reprezentanții McLaren spun că toate cele 106 unități au fost deja rezervate, iar clienții care au ales să depună o comandă fermă vor face cunoștință cu Speedtail în cadrul unui eveniment special.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru