Noutăți în gama Volkswagen T-Roc: motor diesel de 2.0 litri și 190 CP, pachet de design Black Style și sistem audio de 300 W

de Daniel Popescu
Vineri, 20.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen T-Roc poate fi comandat din această lună și cu un motor diesel TDI de 2.0 litri și 190 de cai putere. În plus, clienții au la dispoziție un nou pachet de design Black Style și un sistem audio de 300 W.

Volkswagen a anunțat vineri o serie de îmbunatățiri pentru T-Roc, la aproximativ doi ani de la prezentarea inițială a acestuia.

SUV-ul constructorului german poate fi comandat începând din această lună și împreună cu un motor diesel TDI de 2.0 litri și 190 de cai putere, care oferă un cuplu maxim de 400 Nm.

Puterea este distribuită pe ambele punți prin intermediul sistemului de tracțiune integrală 4Motion, iar motorul este acompaniat de o cutie de viteze automată DSG cu 7 trepte. Pe piața din Germania, noua versiune are un preț de pornire de 35.105 euro.

În aceasi timp, Volkswagen anunță disponibilitatea unui pachet de design numit "Black Style". Așa cum sugerează și numele, pachetul de design oferă numeroase elemente negre, cum ar fi carcasele pentru oglinzile laterale sau jantele de aliaj de 18 inch, care pot fi însă înlocuite și cu jante de aliaj Suzuka de 19 inch.

În plus, producătorul german oferă și pachetul "beats" care include în primul rând un sistem audio format din 6 boxe, un amplificator digital pe 8 canale și un subwoofer care generează în total 300 W.

Același pachet include însă și câteva elemente de design, cum ar fi iluminarea interioară cu nuanțe de roșu sau carcasele exterioare ale oglinzilor laterale, care sunt de asemenea roșii.

Nu lipsesc nici jantele Mayfield de 17 inch cu margini roșii în dreptul logo-ului Volkswagen.

Via Volkswagen

Comentarii (8)

  • Excelent! Intotdeauna o incantare sa vezi ca nu mor caii cand vor cainii. :D

    Inca nn Diesel de toata mândreața care va alerga voios pe soselele si coclaurile patriei. Felicitari! :)

    Imi place ca poti opta pentru 300 de Watti de muzica in caz ca te deranjeaza rontzaitul de Diesel. Pentru mine e o incantare. :)
    12 16
  • Edikkk
    Dle PMC ce sentimente vă încearcă dacă staţi în garaj cu ferestrele deschise doar aşa pentru 1 minut maxim (că nu vă vrea nimeni răul) ???

    Tot aşa inhalaţi dieselul canceros cu plăcere ???

    Dacă vă plac noxele bine, dar noi restul, cu ce am greşit ?
    9 12
  • dar tu ai probleme serioase la cap. orice stire de diesel tie ti se pare ca o venire a lui Isus. si, evident. doar pe astea le iei in calcul, pe alea care iti convin. alea cu scaderea cotei de diesel nici nu te intereseaza. ciudat stil. hai sa ne furam caciula singuri!
    12 6
  • @Alex: savuros comentariu. :) Orice stire despre noi motoare Diesel care se cerceteaza in continuare, orice stire despre noi modele echipate cu Diesel ma bucura, intr-adevar. Eu cred ca Dieselul mai are multe de spus de acum inainte, in ciuda contestarii de agenda ideologica stangista. Ai o problema?

    Si inca ceva: enoriasii verzi si electrizati la cap nu reusesc niciodata sa poarte o discutie fara atac la persoana. Se putea sa intervii fara atac la persoana? Cand a fost ultima oara cand te-am atacat eu personal pentru parerile tale? O sa ne civilizam vreodata?
    12 7
  • Adrian M
    Poate pe asta pun si ei suspensie independenta spate fiind 4motion. Caut de ceva timp un suv de oras, benzinar, pana in 150 cp, fara 4*4 insa imi doresc suspensie indep ca la cel actual...surprise...nimeni nu ofera asa ceva...
    Las ca ii fraierim cu parcari automate si display de 10 inch cu IOS si android ca nu se prind ei de ruliu si instabilitate in acele de par :(
    4 2
  • Anonim
    Edikkk daca stai cu usile inchise intr-un garaj cu un motor pe benzina pornit este fix acelas lucru ca la diesel nu rezisti mult acolo . Sunt o gramada de exemple cu oameni care au ales sa se sinicida si au ales calea asta cu motorul pornit intr-un garaj . Te asigur eu nu toti aveu masini diesel ! Incetati va rog eu cu spalarea asta pe creier care o duce UE . Nici cu exagerarile lui PMC nu sunt de acord dar din pacate in tara asta nimeni nu mai este rational, echilibrat nu mai pune putin mintea la contributie inghite tot ce serveste presa prin mogulii lor .
    9 3
  • Automarket , tu nu poti sa-ti pui niste filtre? Recomand filtrele SF! Sau filtrele locale AP!
    5 1
  • de 4 luni locuiesc in Germania si nu am simtit decat o singura data miros de diesel in trafic...si ala de la un camion
    In rest......doar aer perfect respirabil
    In schimb, de cate ori vin in Romania se simte diferenta dintre cel mai des intalnit Euro 6, 5, 4 din Germania si rstul de norme Euro mai ales cu multi kilometri din Romania. Incluziv masina mea are 250 000 km doar ca este Euro 4 benzina
    Prin urmare, parerea mea personala este ca masinile, mai alesin ultima perioada sunt exagerat acuzate pentru poluare
    Ati vazut vreodata cum arata o poza din prezentarile cu atractii turistice in care sunt nave de croaziera?
    Ei bine....toate acele nave albe, mari si frumoase scot pe cos fum....negru
    Repet....cred ca se exagereaza referitor la poluarea auto dar fenomenul exista
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru