Noutăți în gama Ferrari: F8 Tributo Spider și 812 GTS debutează în cursul lunii septembrie

de Cornel Șocariciu
Marti, 03.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari pregătește două modele noi cu plafon retractabil: F8 Tributo Spider și 812 GTS. Conform informațiilor, ambele modele vor fi prezentat în cursul lunii septembrie.

Ferrari a anunțat în vara acestui an că va extinde semnificativ gama de modele pentru a crește vânzările fără să mărească producția fiecărui model în parte.

În cadrul unui raport financiar cu privire la veniturile obținute în al doilea trimestru al anului Louis Camiller, CEO-ul constructorului italian, a dezvăluit că Ferrari va prezenta încă două modele noi în luna septembrie.

Confrom informațiilor, Ferrari pregătește lansarea modelelor F8 Tributo Spider și 812 GTS (denumire neconfirmată). Aceleași surse menționează că versiunea decapotabilă a lui 812 Superfast va fi prezentată oficial în 9 septembrie, urmând ca F8 Tributo Spider să fie lansat în 24 septembrie.

Ferrari 812 Superfast a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2017. Modelul producătorului din Maranello este echipat cu un motor V12 de 6.5 litri capabil să dezvolte 800 de cai putere și 718 Nm.

Ferrari F8 Tributo (foto), înlocuitorul lui 488 GTB, a fost expus în premieră în luna martie a anului curent în timpul Salonului Auto de la Geneva.

Supercar-ul italienilor dispune de un motor V8 turbo de 3.9 litri care dezvoltă 720 de cai putere la 8.000 rpm și 770 Nm începând cu 3.250 rpm.

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru