Noul Toyota Supra ar putea debuta în cadrul Salonului Auto de la Geneva: zvonurile spun că vom vedea mai multe versiuni

de Cornel Șocariciu
Vineri, 12.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Apropiații companiei Toyota spun că noul Supra va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Aceleași surse afirmă că sportiva niponă o să poate semnătura Gazoo Racing și o să fie oferită în mai multe versiuni de putere.

Toyota se pregătește să prezinte noul Supra. Apropiații companiei spun că modelul ar urma să fie expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva, iar debutul comercial este programat pentru a doua parte a anului viitor.

Aceleași surse spun că viitorul Supra o să poarte semnătura diviziei Gazoo Racing, iar modelul o să fie disponibil în patru versiuni diferite: Supra, Supra GR, Supra GR Sport și Supra GRMN (Gazoo Racing Masters of Nurburgring). Astfel, fiecare versiune ar urma să ofere puteri diferite, dar și setări specifice pentru trenul de rulare.

În funcție de versiunea de putere, este posibil ca viitorul Supra să vină și cu ceva tehnologie hibridă inspirată de prototipurile folosite de Toyota în cadrul Campionatului Mondial de Anduranță.

Un motor V6 turbo de 3.5 litri care produce peste 400 de cai putere este așteptat să fie oferit pe viitoarea sportivă japoneză. O cutie de viteze manuală apare pe lista constructorului, în ciuda faptului că informațiile mai vechi spuneau că Toyota va miza exclusiv pe o transmisie automată.

Conceptul FT-1 (foto) este cel care stă la baza liniilor stilistice pregătite de designerii constructorului nipon.

Via | AutoExpress

Comentarii (1)

  • De ar fi toate Toyotele la fel de frumoase!
    10 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru