Noul show auto Hyperdrive a primit un trailer: rivalul lui The Grand Tour și Top Gear debutează pe Netflix în 21 august

de Daniel Popescu
Duminica, 04.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Netflix a publicat un trailer pentru noul show auto Hyperdrive, care va avea premiera pe platforma de streaming în 21 august.

Emisiunile auto The Grand Tour și Top Gear vor avea un nou concurent începând din această lună, când serviciul de streaming Netflix va lansa noul show cu mașini Hyperdrive.

Până acum, detaliile despre noua producție Netflix erau limitate, însă un trailer publicat în această săptămână dezvăluie o serie de informații interesante.

Astfel, în fiecare episod al emisiunii, mai mulți participanți din întreaga lume concurează pe un circuit improvizat cu diverse obstacole pentru a-și demonstra abilitățile. Primul episod abordează un traseu construit în statul american New York, în Eastman Business Park, însă fiecare episod va aduce alți participanți și alte circuite improvizate.

Așa cum era de așteptat, lista mașinilor care vor putea fi urmărite la lucru în cadrul emisiunii este una destul de spectaculoasă.

Printre modelele obsevate în cadrul trailerului se numără Ford Mustang, Nissan 350Z, Mercedes-AMG GT sau Lamborghini Huracan, pe lângă o serie de modele specific americane.

Primul sezon al emisiunii Hyperdrive va avea 10 episoade, iar premiera este programată pentru 21 august.

Cel mai probabil, toate cele 10 episoade ale primului sezon vor fi disponibile în aceeași zi, așa cum procedează de regulă Netflix cu toate producțiile proprii.

Via Netflix, Motor1

Comentarii (3)

  • Edikkk
    Excelent, cu cât mai multe emisiuni cu atât mai bine...

    Concurenţă şi diversitate
    1 0
  • Rivalul lui The Grand Tour si Top Gear? :))))))))
    5 1
  • show-ul asta imi aduce aminte de versiunea americana a originalului Taxi a lui Luc Beson

    ...kitch
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru