Noul Mercedes AMG GT va fi dezvăluit în martie la Geneva: propulsie hibridă cu putere totală de 816 CP

de Petre Barac
Marti, 16.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Mercedes AMG GT va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie, potrivit lui Tobias Moers, șeful diviziei Mercedes-AMG.

La începutul anului trecut, Mercedes a dezvăluit Mercedes-AMG GT Concept (foto), primul model din gama nemților care primește logo-ul “EQ Power”. EQ va denumi gama de modele 100% electrice a constructorului german. 

După ce conceptul a fost prezentat la Geneva, nemții dau dovadă de consecvență și anunță că varianta de producție Mercedes AMG GT va fi dezvăluită în cadrul aceluiași salon auto, în luna martie a acestui an. Lansarea noului model a fost confirmată de Tobias Moers, șeful diviziei Mercedes-AMG.

Mercedes AMG GT va avea un sistem de propulsie hibrid de mare putere. Acesta combină un V8 twin-turbo de 4.0 litri cu un motor electric pentru a dezvolta o putere totală de 816 CP. În plus, mașina va beneficia de o cutie automată cu nouă trepte și tracțiune integrală.

De asemenea, nemții pregătesc două versiuni suplimentare pentru noul model, ce vor dezvolta în total 680 CP, respectiv 748 CP.

Via Autocar

Comentarii (1)

  • dragnea ftw
    urat! l-a desenat salvador dali?
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru