Noul Land Rover Defender este oferit și în versiune Lego: pachetul conține 2.573 de piese și va fi disponibil din 1 octombrie

de Cornel Șocariciu
Joi, 12.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Specialiștii din cadrul Lego împreună cu o echipă Land Rover au pregătit o surpriză pentru fanii constructorului britanic: o machetă din colecția Lego Technic a noului Defender.

Lego a pregătit o surpriză pentru fanii din industria auto: o machetă a noii generații Land Rover Defender. Pachetul pregătit de Lego include 2.573 de piese, face parte din colecția Lego Technic și are un preț de 180 de euro.

Macheta lui Land Rover Defender pregătită de specialiștii din cadrul Lego măsoară 42 de centimetri lungime, 20 de centimetri lățime și are o înălțime de 22 de centimetri. Și pentru că avem în față un exemplar care face parte din colecția Lego Technic, trebuie să știți că motorul cu șase cilindri integrează piese mobile.

De asemenea, macheta dezvoltată de Lego dispune de un sistem de tracțiune integrală cu trei diferențiale, o roată de rezervă, dar și o transmisie funcțională cu patru rapoarte despre care oficialii companiei spun că este "cea mai complicată cutie de viteze realizată până acum". Tot pe lista elementelor mobile adăugăm și un troliu.

Oficialii Lego spun că macheta noului Defender a fost dezvoltată cu ajutorul unei echipe din cadrul Land Rover.

Noul off-roader pregătit de Lego va fi disponibil începând cu 1 octombrie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru