Noua generație Land Rover Defender: prima imagine cu interiorul, "scăpată" pe internet

de Cornel Șocariciu
Joi, 14.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Land Rover Defender va fi prezentată până la finalul anului curent. Modelul va păstra o parte din designul exterior cu care ne-am obișnuit, însă va integra un interior modern. Prima fotografie neoficială cu habitaclul lui Defender a fost "scăpată" pe internet.

Noua generație Land Rover Defender va fi prezentată oficial în cursul anului curent. Producătorul britanic a demarat deja campania de promovare a noului model, iar la finalul anului trecut am aflat primele detalii cu privire la viitorul Defender. Tot atunci, britanicii au publicat și primele fotografii realizate în timpul testelor.

Acum, un utilizator al platformei Twitter a publicat prima fotografie neoficială cu interiorul viitorului Defender. Modelul britanic promite o atmosferă modernă și mult schimbată comparativ cu vechea generație.

Britanicii vor integra un instrumentar de bord complet digital, dar și un sistem de infotainment modern. În centrul volanul, Land Rover a inscripționat denumirea modelului, iar selectorul cutiei de viteze a primit un un design nou comparativ cu restul gamei.

Mai mult decât atât, noua generație Defender va fi disponibilă și cu un pachet generos de sisteme de siguranță și asistență.

Din punct de vedere estetic, noul Defender va păstra o parte dintre elementele clasice, însă britanicii vor alege și linii rotunjite gata să impresioneze publicul tânăr.

În trecut, oficialii Land Rover au declarat că noua generație Defender trebuie să ajungă la 100.000 de unități vândute pe an, în condițiile în care vechiul model abia trecea de 20.000 de exemplare comercializate într-un an.

Via | Autocar 

Comentarii (5)

  • Mi se pare doar mie, sau e al dracului de urat :|
    7 2
  • Nu stiu de ce dar nu cred ca este o imagine credibila. Volanul mi se pare foarte inclinat. Indiferent cat de scurta ar fi masina (si de inalta), volanul ala pare prea inclinat (prea pe orizontala). Apoi, in imagine se vede un scaun. .....scaun care pare a fi in dreptul schimbatorului de viteze (sau prin zona aia....). As miza pe existenta unei banchete in imaginea de mai sus.
    Poate fi doar un studiu de design sau, poate, interiorul unui prototip destinat testarii partii mecanice sau a unor materiale.....dar in niciun caz nu cred ca vom vedea asa ceva pe viitorul Defender.
    0 2
  • Bord de masina japoneza din anii 80...
    7 1
  • Vad foarte rar noroi chiar si prin bucuresti...toata lumea e in schimb la semafor sau pe banda 2 a putinelor autostrazi din ro
    1 1
  • Rovana
    Pagina nu e disponibilă.
    Puneţi voi poza cu interiorul aici, să vadă şi ochii mei minunea!
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru