Noua generație Ford Focus se lansează în 10 aprilie: primul teaser arată blocurile optice și jantele

de Daniel Popescu
Luni, 02.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a confirmat că va prezenta noua generație a compactei Focus în 10 aprilie, iar primul teaser oferă primele indicii despre forma blocurilor optice și a jantelor.

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Ford a anunțat că noul Focus va fi prezentat în cadrul unui eveniment special care va avea loc în cursul lunii aprilie, iar acum avem și confirmarea oficială a datei exacte.

Pagina de Facebook a reprezentanței din România a constructorului american a publicat un teaser video la finalul căruia este anunțată ziua de marți, 10 aprilie, fără să includă însă vreo mențiune cu privire la locul de desfășurare al evenimentului. Teaserul de numai 18 secunde include câteva imagini care evidențiază forma blocurilor optice, dar și jantele și o parte din spate.

Ford a publicat o primă imagine cu noua generație sub camuflaj încă din luna decembrie, iar presa internațională a dezvăluit anterior că modelul a fost surprins de fotografi în timpul unor sesiuni de teste.

De asemenea, americanii au confirmat anterior că noul Focus va avea inclusiv o versiune Vignale cu elemente premium și una Active cu o gardă la sol mai ridicată, specifică SUV-urilor. Se anticipează că nu toate versiunile vor fi dezvăluite la evenimentul din 10 aprilie: Vignale și ST-Line ar putea fi prezentate peste câteva zile, în timp ce variantele break și Active și versiunea sportivă ST ar urma să fie lansate ulterior.

Via Ford România

Comentarii (6)

  • sasiu dinamic dar interior de
    spuneti nu interiorului de logan pe ford focus

    e timpul pentru o schimbare!
    17 27
  • chiar ca...
    chiar ca de logan...logan prestige macar...

    ca dinamica excelente, ca materiale la interior, nici cu pejo-urile nu se compara, aia au poliuretan din 2001 pe bord, la focus din 2001 ai plastic de capac de wc...la fel si la asta din 2005...deabia la 2009 au descoperit poliuretan-ul pe bord...

    ce sa mai vb de vw, opel si alte marci.

    poate modelul asta nou o sa aibe un interior macar decent, daca nu in ton cu anul 2018, raportat si la concurenta foarte puternica, bineinteles. (308, astra, golf, toate au fost masina anului in europa)
    9 19
  • Pe AM îi înțeleg - trebuie să dea, ca toate site-urile auto de pe planetă, iluzia ținerii la curent a consumatorilor și prin NON-știri ca asta.
    Pe marketo-gorobeții de la Ford nu-i înțeleg totuși, din moment ce pe 15 februarie a apărut în clar întreaga mașină (versiunea ST-Line mai mult ca sigur).
    Pe un site unguresc ce-i drept, care nu știu dac-a fost (ca de obicei) mînă-n mînă cu producătorul, dar dac-a fost e și mai infantil *teaserul* cu becuri și șuruburi

    Unicul mister rămîne deci marketo-denumirea farurilor - fiindcă *ciocanul lui Thor* nu mai merge și nici letconul din Walhalla :-) nu ține că-i tot scandinav.
    ...Poate ceva mai amero-indian gen *săpăliga lui Manitou*?!
    22 23
  • pipa pacii a lui Manitou sau Sitting Bull's Tomahawk

    dar cum ziceam si pe forumul dedicat...e jumate de ciocan a lui Thor
    20 21
  • Sper sa aibe un bord mai decent ca generatia anterioara, am avut un Focus II, 200 000km l-am alergat, foarte multumit de el dar nu mi-am luat tot Focus din cauza bordului...
    12 18
  • Că și până acum vă fi doar o nouă generație de ....Focus..... și atât
    2 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru