Noua generație Audi Q3, surprinsă în teste în Scandinavia: modelul va crește în dimensiuni pentru un confort sporit

de Daniel Popescu
Vineri, 02.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Audi Q3 a fost observată sub camuflaj în timul unor teste efectuate pe zăpadă în Scandonavia, înainte ca producția să înceapă la uzina din Ungaria în cursul acestui an.

Audi Q3 este unul dintre numeroasele modele care va primi o actualizare majoră din partea constructorului de la Ingolstadt în cursul acestui an.

Noua generație traversează în prezent o perioadă de teste, iar una dintre ultimele sesiuni a avut loc prin zăpezile din Scandinavia. Chiar dacă a fost filmat, schimbările de design nu sunt foarte ușor de intuit ca urmare a camuflajului folosit de Audi, însă se observă conturul blocurilor optice.

Presa internațională speculează că noua generație va avea lungimea și ampatamentul ceva mai generoase pentru a oferi un spațiu interior mai generos, în special pentru pasagerii din spate. SUV-ul este dezvoltat pe platforma MQB a Grupului Volkswagen, element care va permite și o ușoară scădere a masei, în timp ce gama de motorizări va include atât o versiune plug-in hybrid, cât și una de tip micro-hibrid.

Noua generație Audi Q3 va fi produsă la uzina Audi de la Gyor, care aniversează 25 de ani de la inaugurare. Constructorul a extins suprafața uzinei cu 80.000 de metri pătrați și a instalat deja 700 de roboți care se vor ocupa cu producția modelului.

Via L'Automobile Magazine

Comentarii (1)

  • Marius
    Sunt curios daca va arata la fel de hidos ca actuala generatie.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru