Noi schițe oficiale cu viitorul hypercar electric de la Pininfarina: PF0 este așteptat spre sfârșitul lui 2020

de Paul Cosma
Vineri, 13.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Automobili Pininfarina a publicat trei noi schițe oficiale cu viitorul său hypercar electric. Modelul PF0 va fi lansat în 2020 și va avea 2.000 de cai putere și autonomie de până la 500 de kilometri.

Automobili Pininfarina este o companie nou înființată de indienii de la Mahindra & Mahindra, cei care au cumpărat în 2015 celebra casă de design Pininfarina Spa din Italia. În urmă cu câteva săptămâni, Automobili Pininfarina a anunțat că primul model va debuta în 2020.

Vorbim despre un hypercar electric cu tehnologie împrumutată de pe monoposturile de Formula E. Pentru dezvoltarea viitorului model, compania l-a cooptat pe Nick Heidfeld, fostul pilot de Formula 1.

Până la momentul lansării de peste doi ani, Automobili Pininfarina ne-a dezvăluit 3 noi schițe oficiale cu viitorul său hypercar.

PF0 este așteptat să aibă o putere totală de circa 2.000 CP, accelerație 0-100 km/h în mai puțin de două secunde, viteză maximă de până la 400 km/h și o autonomie de circa 500 de kilometri.

“Avem o strategie specifică pentru dezvoltarea acestei mașini folosind experiența din Formula E a lui Nick Heidfeld. Ne bucurăm că ne va ajuta să ne îndeplinin obiectivele privind lansarea lui PF0,” au declarat oficialii constructorului.

Via Automobili Pininfarina

Comentarii (1)

  • asezi un cub intr-un air flow simulator, tragi de el pana bifezi cerintele legate de Cx apasare aerodinamica, etc apoi mai adaugi niste briz-briz-uri care se numesc design si ...GATA!!!

    despre motorizare...bateriile de la coreeni, motoarele de la chinezi de pe alibaba si s-a rezolvat si asta

    pretul?...4.000.000 pe masa si ochii la usa. Cafeluta din partea casei dar cutiuta in care se pun cheile masinii se plateste separat pentru ca e in "optionale"
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru