Noi promisiuni de la Elon Musk: “Producția lui Tesla Model 3 va ajunge la cel puțin 5.000 de unități pe săptămână, din iunie”

de Petre Barac
Miercuri, 18.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Elon Musk a transmis într-un mail către angajații Tesla că producția lui Model 3 va ajunge la cel puțin 5.000 de unități pe săptămână, în luna iunie. Obiectivul declarat de șeful Tesla este 6.000 de unități pe săptămână.

Elon Musk a recunoscut recent că automatizarea excesivă a producției pentru Model 3 a reprezentat o greșeală, întrucât Tesla este nevoită să întrerupă din nou producția pentru cel mult 5 zile.

În cadrul unui interviu acordat postului american de televiziune CBS, Musk a dezvăluit că utilizarea unui număr prea mare de roboți a condus la numeroase defecțiuni tehnice pe liniile de producție.

Cu toate acestea, șeful Tesla nu se dezminte și vine cu noi promisiuni referitoare la producția Model 3. Într-un mail transmis către angajații săi, Elon Musk a spus că țintește către o producție de 6.000 de unități Model 3 pe săptămână, din luna iunie, limita minimă fiind de cel puțin 5.000 de exemplare.

Americanii își propuseseră să producă 2.500 de unități Model 3 pe săptămână la finalul lunii martie, însă au atins cu greu o rată de 2.020 de unități.

Via Electrek

Comentarii (2)

  • inteleg ca ne-a omu Elon Musk are un draft pe care (atunci cand se impute putin treaba si simte ca ii mai scade notorietatea) il acceseaza, ii mai schimba acolo niste date si ii mai da un send pentru publicare.

    Si cred ca e cam asa: "In perioada urmatoare....(zi/luna/an) compania noastra urmareste sa ajunga la o productie saptamanala de ....(1000/2000/3000/etc) unitati. Din luna....(ianuarie....decembrie) a anului...(2018....2200) ne propunem sa depasim ...(1000/2000/3000/etc) unitati pe zi. Din nefericre situatii independente de noi.....(a se bifa: roboti, sindicate, muncitori lenesi/rauvoitori, furnizori, gurile rele) ne-au impiedicat sa ne atingem obiectivele stabilite."

    semnatura : Elon Musk data: xx/yy/zz
    1 4
  • Ford a produs peste 36.300 de unități ale SUV-ului Ecosport în primele 3 luni ale anului... doar la Craiova.
    Din pacate Tesla nu are fabrica In Romania :))
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru