Nissan se gândește să-l dea în judecată pe Carlos Ghosn: constructorul vrea să ceară daune de la fostul său președinte

de Paul Cosma
Miercuri, 16.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan plănuiește să-l dea în judecată pe Carlos Ghosn pentru a cere daune fostului său președinte, după ce acesta a fost acuzat de abateri financiare și alte nereguli, potrivit Reuters.

Carlos Ghosn este în continuare în arest la Tokyo, după ce detenția sa a fost prelungită din nou în urma unor noi acuzații, iar cauțiunea i-a fost refuzată de instanță.

Situația lui Ghosn este departe de a fi clarificată, iar fostul președinte Nissan s-ar putea confrunta cu o nouă problemă.

Constructorul nipon vrea să-l dea în judecată după finalizarea anchetei și să-i ceară daune pentru abaterile financiare de care este acuzat, potrivit Reuters.

Carlos Ghosn, președintele și CEO-ul Alianței Renault - Nissan - Mitsubishi, a fost arestat anul trecut pe 19 noiembrie în Japonia pentru că a raportat venituri mai mici decât în realitate în documentele oficiale Nissan și pentru că a utilizat banii constructorului în interes personal.

Via Reuters

 

Comentarii (2)

  • Costel
    nu fain proces
    ii fain mediere
    2 1
  • Poate si a gresit pe undeva, insa toate faptele indica ca japonezii vor sa scape de oamenii de care nu mai au nevoie si sa preia controlul
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru