Nissan prezintă un teaser misterios pentru un nou concept: lansarea va avea loc în această săptămână la Detroit

de Daniel Popescu
Luni, 14.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a publicat un teaser misterios pentru lansarea unui nou concept, care va avea loc în această săptămână la Detroit. Surse neoficiale afirmă că japonezii vor prezenta viziunea pentru viitoarele modele electrice.

Salonul Auto de la Detroit își deschide porțile în această săptămână, ocazie cu care numeroși constructori își vor prezenta noile modele și concepte. Printre ei se numără și Nissan, care a publicat un teaser misterios ce anticipează lansarea unui concept.

Conceptul prezintă doar o vagă magine a siluetei noului concept, fără niciun fel de alte detalii, însă Nissan a menționat că acesta "întruchipează viitorul Nissan Intelligent Mobility", cu referire la tehnologiile moderne disponibile inclusiv pe mașini electrice.

De altfel, publicația InsideEVs susține că noul concept va avea rolul de a prezenta viziunea Nissan cu privire la viitoarele sale modele electrice. În plus, Infiniti, brandul premium al celor de la Nissan, este de asemenea prezent la Detroit pentru a prezenta QX Inspiration Concept.

Cu numai câteva săptămâni înainte de Salonul Auto de la Detroit, Nissan a înregistrat denumirile IMS și IMQ, astfel că noul concept ar putea purta unul dintre aceste nume.

Interesant este că anterior Nissan a lansat un concept cu numele IMx cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo din 2016.

Pentru publicul european, japonezii au pregătit varianta IMx Kuro, iar prototipul a fost expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie a anului trecut.

Via Nissan, Motor1, InsideEVs

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru