Nissan Juke primește mici îmbunătățiri: opțiuni noi de personalizare și sistem audio Bose

de Daniel Popescu
Miercuri, 07.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a introdus pe Juke noi opțiuni de culoare pentru blocurile optice și grilă, trei variante noi de jante și sistem audio Bose împrumutat de la Micra.

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Nissan a anunțat miercuri o serie de îmbunătățiri minore pentru Juke, care vizează în special introducerea de noi nuanțe de culori pentru diverse componente.

Astfel, clienții pot opta pentru nuanțe de negru pentru grilă, partea interioară a blocurilor optice sau pentru semnalizarea de pe oglinzile de pe portiere.

De asemenea, barele de protecție din față și spate pot fi personalizate, iar Nissan a lansat și trei noi design-uri pentru jantele de 16 inch și 18 inch, disponibile de la nivelul de echipare Acenta, în timp ce jantele disponibile pentru nivelul de echipare Tekna pot fi la rândul lor personalizate. Nu în ultimul rând, Nissan Juke este disponibil în două noi culori de caroserie, Vivid Blue și Chestnut Bronze.

Din punct de vedere tehnic, luminile de ceață sunt acum LED începând de la nivelul de echipare Acenta, iar la interior japonezii au integrat și sistemul audio Bose cu șase difuzoare lansat inițial pe Micra. Alte noutăți la interior sunt disponibilitatea a două noi culori pentru personalizare, și anume Energy Orange și Power Blue, în timp ce volanul este îmbrăcat acum cu o piele de calitate superioară.

Toate aceste noutăți vor fi disponibile pentru clienții europeni ai lui Nissan Juke începând din mai 2018.

Via Nissan

Comentarii (3)

  • șucario
    hidoșenia în straie noi
    10 6
  • cineva@sucario
    Si parerea ta e singura care conteaza, pentru ca tu esti posesorul adevarului absolut, nu?

    Ce conteaza toti oamenii care cumpara respectivul model? Tu stii mai bine...
    2 3
  • e-manuela
    Buna! Nenea, totusi, pentru a putea fi numit autovehicol, caruta n-ar trebui intai de toate sa fie inzestrata cu motor?...
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru