Nissan i-a făcut plângere penală lui Carlos Ghosn pentru abuz în serviciu: “Conduita lui a fost inacceptabilă, vom cere despăgubiri”

de Paul Cosma
Luni, 22.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a anunțat că a făcut o plângere penală împotriva lui Carlos Ghosn și îl acuză de abuz în serviciu pe fostul său șef. “Conduita lui a fost inacceptabilă, vom cere despăgubiri,” au transmis oficialii constructorului.

La începutul acestei săptămâni, Nissan a depus o plângere penală pe numele lui Carlos Ghosn, acesta fiind acuzat de abuz în serviciu contra intereselor companiei.

Nissan a descoperit plăți făcute către o companie de peste Ocean prin intermediul unei subsidiare, iar banii au fost direcționați către Ghosn pentru “îmbogățire personală”.

“Conduita lui Carlos Ghosn a fost inacceptabilă, iar Nissan va cere despăgubirile care i se cuvin,” au transmis oficialii constructorului.

În același timp, procurorii din Tokyo l-au pus sub acuzare luni pe fostul președinte al Nissan, Carlos Ghosn, pentru abuz de încredere în formă agravată. Aceasta este a patra inculpare formulată împotriva lui Carlos Ghosn și, în plus, a fost emisă în aceeași zi în care urma să expire actuala perioadă de detenție.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru