Mountune a pregătit un pachet de performanță pentru Ford Fiesta ST: motorul de 1.5 litri EcoBoost oferă acum 225 CP și 340 Nm

de Cornel Șocariciu
Marti, 19.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Casa de tuning Mountune oferă un pachet de performanță pentru Hot Hatch-ul Ford Fiesta ST. Mulțumită acestuia, motorul de 1.5 litri EcoBoost oferă 225 de cai putere, iar accelerația de la 0 la 100 km/h are loc "în mai puțin de 6 secunde".

Noua generație Ford Fiesta ST a fost introdusă pe piața din România la jumătatea anului trecut. Hot Hatch-ul constructorului american este disponibil în versiunea ST3 și are un preț de pornire de 23.450 de euro.

Sub capota lui Fiesta ST se află un motor de 1.5 litri EcoBoost cu trei cilindri capabil să ofere 200 de cai putere la 6.000 rpm și 290 Nm între 1.400 și 4.000 rpm. Cei care își doreau ceva mai multă putere din partea motorului pe benzină vor putea alege un pachet de performanță semnat de Mountune.

Kit-ul dezvoltat de casa de tuning poartă numele de m225, iar prin instalarea acestuia, motorul de 1.5 litri va oferi 225 de cai putere și 340 Nm. Versiunea de bază a lui Fiesta ST este capabilă să accelereze de la 0 la 100 km/h în 6.5 secunde, însă mulțumită îmbunătățirilor aduse de Mountune, repriza se desfășoară acum în "mai puțin de 6 secunde".

Odată cu lansarea acestui pachet dedicat lui Fiesta ST, Mountune lansează și o aplicație destinată telefoanelor inteligente.

Mulțumită acesteia, clienții vor putea face actualizări software pentru unitatea electronică de control.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru