Mercedes va prezenta noul monopost în 14 februarie: germanii vor face un test pe circuitul de la Silverstone

de Daniel Popescu, Foto: Mercedes
Vineri, 17.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes va prezenta noul monopost pentru sezonul 2020 în 14 februarie pe circuitul de la Silverstone, în cadrul unui eveniment care va include și primul test în scop publicitar.

Mercedes a devenit vineri a șasea echipă care confirmă planurile cu privire la lansarea noului monopost pentru sezonul 2020 al Formulei 1.

Echipa germană va organiza un eveniment privat pe circuitul de la Silverstone în 14 februarie, iar accesul publicului și a presei de specialitate nu va fi permis.

Pe lângă prezentarea propriu-zisă a evenimentului, Mercedes va profita de oportunitate pentru a efectua un test în scop publicitar, așa cum a procedat și în sezoanele precedente. Regulamentul Formulei 1 permite oricărei echipe să realizeze două zile de teste în scop publicitar în afara weekendurilor de cursă sau a testelor oficiale, cu condiția ca distanța parcursă să nu depășească 100 de kilometri.

Chiar dacă presa nu va avea acces la eveniment, Mercedes anunță că va publica o gamă variată de imagini, clipuri video și documente oficiale cu noul monopost chiar în ziua lansării.

Cel puțin pe baza anunțurilor de până acum, Ferrari va fi prima echipă care va prezenta noul monopost, întrucât evenimentul este programat în 11 februarie.

Renault va urma în 12 februarie, în timp ce McLaren a programat lansarea pentru 13 februarie.

În 14 februarie, în aceeași zi cu Mercedes, își va prezenta noul monopost și Alpha Tauri.

Prima sesiune de teste a noului sezon va avea loc în perioada 19-21 februarie pe circuitul de la Barcelona.

Via Mercedes

Comentarii (3)

  • netam-nissan
    o fi dizel de scoate fumu ala?
    si baietii in negru pe telefoane sint toti sunati in acelasi timp de sefi cred ca la nemti nu glumesti cu der uberhauptmanuberstrurmbahnfuhrer stiu ca am robotit si la ei au stivuitoare faine
    scuze nu sint fan f1 poate ma ilumineaza cineva expert ca costel
    drumuri bune sa aveti mai ales ca fani f1 sigur va ia valu in cite o zi si o calcati de jar mincati
    22 2
  • Costel
    toate-s faine si frumoase pentru antevorbitorul meu in expunerea sa si a carui inocenta merita tolerata si chiar venerata de comunitatea marelui circ mai ales in pauza competitionala atunci cand chiar se impune folosirea munitiei de manevra in eventualele dispute amicale cu profanii numai cu o conditie simpla dupa o rugaminte cat se poate de onesta venita din partea unuia care mananca F1 pe pita :
    daca catadicseste sa-si modifice nick-name-ul in "cancan-datsun" atunci cand se implica in motorsportul la nivel inalt dar doar pana la stapanirea fenomenului intr-o proportie rezonabila care-i mai mult decat utila pentru conversatii agreabile pe viitor fiindca altfel realitatile si exigentele F1 is cele care or sa-l ostracizeze de nu tocmai putinii spudaxiti intr-ale competitiei etalon a FIA care salasluiesc pe AM
    15 6
  • netam-nissan
    da multumesc dle costel ciudat ca nu inteleg mare lucru din cuvintele dvs dar taman asta ma atrage sa ajung si eu fan f1 sa devin cult la cap
    poate asa maninca si gura mea icre negre pe paine ca sefii pilotii f1 sau macar f1 pe paine ca comentatorii lor
    drumuri bune sa aveti ce daca romanica nu are daramite circuit f1
    18 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru