Mercedes publică primul teaser pentru noul monopost de Formula 1: germanii ar putea schimba radical culorile

de Daniel Popescu
Miercuri, 06.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a publicat un teaser prin care sugerează că monopostul pentru sezonul 2019 al Formulei 1 va avea culori radical diferite de cele folosite în ultimii ani.

În mod tradițional, Mercedes a concurat în Formula 1 cu monoposturi argintii, însă campioana mondială în exercițiu oferă primele semnale că este pe punctul de a introduce câteva schimbări în această privință.

Echipa germană a publicat un teaser pe rețeaua de socializare Twitter cu o componentă a monopostului vopsită în diverse forme grafice cu nuanțe de albastru, negru și verde. Pentru moment, singurul comentariu este că "argintiul este din sezonul trecut", ceea ce sugerează o schimbare majoră.

Pe de altă parte, nu este exclus ca Mercedes să folosească culori noi pentru monopost doar în cele două sesiuni de teste care vor avea loc în cursul lunii februarie pe circuitul de la Barcelona, așa cum a procedat și Red Bull Racing în 2015. Misterul va fi însă elucidat în 13 februarie, atunci când Mercedes va prezenta noul monopost.

Via ESPNF1

Comentarii (3)

  • Serban
    Ha, ha, care-i vede pe nemti cu aspectul asta de patura ?
    6 9
  • O sa fie pe mijloc (din spate pana in fata) negru iar pe laterale culoarea aia de ou de rata strocat
    3 2
  • Culorile sunt reale din ratiuni de marketing pentru divizia EQ a celor de la Daimler.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru