Mercedes-Benz pregătește noi lansări în septembrie: un concept electric, noi modele plug-in hybrid și o versiune AMG pentru SUV-ul GLB

de Daniel Popescu
Vineri, 09.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz va prezenta în luna septembrie un nou concept electric din gama EQ, noi modele plug-in hybrid și o versiune de performanță AMG pentru SUV-ul compact GLB.

Mercedes-Benz a anunțat la începutul acestei săptămâni o serie de planuri ambițioase pentru luna septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Constructorul cu sediul la Stuttgart va profita de noua ediție a evenimentului pentru prezentarea unor noutăți importante în gamă.

Principala noutate va fi prezentarea unui concept electric despre care germanii s-au limitat să afirme că "întruchipează flexibilitatea și viziunea produselor Mercedes-Benz și ale brandului de tehnologie EQ".

De asemenea, Mercedes-Benz va prezentă versiunea electrică a modelului de pre-serie EQV, dezvoltat pe baza Clasei V, dar și noi modele plug-in hybrid.

Nu în ultimul rând, Mercedes-Benz va prezenta o versiune de performanță AMG pentru noul SUV compact GLB, care a fost dezvăluit în luna iunie a acestui an.

Pe de altă parte, Daimler va prezenta și facelift-uri pentru modelele de oraș Fortwo și Forfour dezvoltate sub brandul Smart. În condițiile în care Mercedes-Benz menționează că va prezenta "upgrade-uri pentru mașinile sale electrice", este foarte posibil ca speculațiile recente din presa britanică să se confirme, în sensul că cele două modele de oraș ar putea rămâne doar cu versiunile electrice.

Via Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru