Mercedes-Benz GLS va primi și versiuni de performanță: divizia AMG va fi responsabilă de noul proiect

de Cornel Șocariciu
Vineri, 19.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Oficialii Mercedes-Benz au confirmat că noua generație GLS va fi disponibilă și în versiuni de performanță semnate de divizia AMG. Pentru moment, nemții nu au luat o decizie cu privire la o variantă Mercedes-Maybach.

Noua generație Mercedes-Benz GLS a fost expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la New York, eveniment care și-a deschis porțile în 17 aprilie. Pentru început, cea mai potentă versiune anunțată de constructorul german poartă numele de GLS 580 4Matic.

Aceasta mizează pe un motor V8 de 4.0 litri capabil să ofere 489 CP și 700 Nm. Alături de motorul pe benzină se află și sistemul EQ Boost care oferă pentru perioade scurte de timp încă 22 de cai putere și 250 Nm.

Acum, Andreas Zygan, directorul departamentului de dezvoltare din cadrul Mercedes-Benz, a confirmat că noul GLS va primi și versiuni de performanță dezvoltate de divizia Mercedes-AMG.

"Avem o mulțime de clienți care aleg AMG, iar un GLS dezvoltat de divizia de performanță rămâne o decizie solidă. Nu vă pot spune când o să fie gata, dar vă pot confirma că o să existe un Mercedes-AMG GLS", a declarat oficialul constructorului german.

Totodată, Zygan spune că există planuri și pentru o versiune semnată de Mercedes-Maybach.

"Încă nu am luat o decizie finală, dar toate noutățile pe care le-am implementat pe GLS pot da naștere unui proiect nou", a completat oficialul Mercedes-Benz.

Via | Autoexpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru