Mercedes-Benz Clasa G: noi imagini teaser cu modelul care debutează în 15 ianuarie

Publicat vineri, 12.01.2018 12:54 de Cornel Șocariciu

Constructorul german Mercedes-Benz continuă campania care anunță lansarea lui Clasa G și oferă noi imagini teaser. Modelul va fi expus în premieră în 15 ianuarie.

Mercedes-Benz continuă campania care anunță lansarea noii generații Clasa G. Modelul pregătit de nemți va debuta oficial în 15 ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Dar până atunci, Mercedes-Benz ne arată cum viitorul Clasa G a înfruntat zăpada și nisipul în timpul unor ședințe foto.

Viitoarea generație Clasa G a fost testată în off-road pe traseul de "casă" din masivul Schocki din Alpii Austrieci. Peste 2.000 de kilometri au fost parcurși în condiții dificile, iar Clasa G s-a descurcat fără probleme.

Cu o gardă la sol între axe de 241 de mm și cu o suspensie dezvoltată împreună cu Mercedes-AMG, noua generație Clasa G promite să rămână un model excelent în off-road. În plus, nemții vin și cu un mod special pentru situațiile dificile întâlnite în afara asfaltului. Acesta se numește G-Mode și se activează în mod automat ori de câte ori unul dintre cele trei diferențiale a fost blocat sau atunci când este selectat modul Low Range.

Cu detalii complete despre noua generație Mercedes-Benz Clasa G vom reveni în 15 ianuarie.

Via | Mercedes-Benz