Mercedes-Benz a publicat primul teaser video cu viitorul AMG A35 Sedan: nemții dezvăluie câteva detalii de design

de Cornel Șocariciu
Marti, 26.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-AMG A35 Sedan va fi prezentat în scurt timp. Modelul producătorului german va prelua motorul de 2.0 litri de 306 CP de pe versiunea hatchback, dar va integra și o serie de modificări estetice.

Mercedes-Benz a expus în premieră noul Clasa A Sedan în vara anului trecut. Modelul este disponibil și pe piața din România, iar cea mai potentă versiune oferă 224 de cai putere (A250 4Matic).

Fanii versiunilor de performanță mai au puțin de așteptat, întrucât producătorul german a publicat primul teaser video cu viitorul AMG A35 Sedan. Modelul va fi lansat în scurt timp și va prelua motorizarea disponibilă deja pe hatchback-ul AMG A35 (foto).

În aceste condiții, viitorul Mercedes-AMG A35 Sedan va fi echipat cu un motor de 2.0 litri capabil să ofere 306 cai putere la 5.800 rpm și 400 Nm între 3.000 și 4.000 rpm. Resursele unității pe benzină vor fi gestionate de o cutie automată cu șapte rapoarte și de sistemul de tracțiune integrală AMG Performance 4Matic.

La nivel estetic, viitorul Mercedes-AMG A35 Sedan va primi spoilere ceva mai sportive, prize de aer mai generoase, o grila frontală cu design modificat, un splitter revizuit și un difuzor nou.

La interior, clienții vor beneficia de scaune sport, în timp ce volanul AMG va integra un selector care dispune de un ecran de mici dimensiuni și care afișează modul de rulare (Slippery, Comfort, Sport, Sport+ și Individual).

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru