Mercedes-AMG GT R este noul Safety Car din Formula 1: competiția începe în 25 martie cu Marele Premiu al Australiei

de Cornel Șocariciu
Marti, 20.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-AMG GT R este noul Safety Car din Formula 1. Modelul brandului din Affalterbach are 585 de cai putere și promite o viteză maximă de 318 km/h. Noul sezon de Formula 1 începe în 25 martie cu Marele Premiu al Australiei.

Mercedes-AMG a prezentat oficial Safety Car-ul care va fi folosit în noul sezon de Formula 1, competiție care debutează la finalul acestei săptămâni. Vorbim despre un Mercedes-AMG GT R care a fost echipat cu accesorii speciale pentru a face față rolului de Safety Car și care, înlocuiește vechiul AMG GT S (2015 - 2017).

Mașinile brandului din Affalterbach "conduc" plutonul de monoposturi încă din 1996, colaborarea nemților cu organizatorii Formulei 1 fiind la al 23-lea sezon. Mercedes-AMG GT R Safety Car folosește elemente preluate de pe versiunea de circuit AMG GT3, iar sub capotă se află motorul V8 de 4.0 litri biturbo.

Propulsorul dezvoltă 585 de cai putere, iar modelul producătorului german este capabil să ruleze cu maximum 318 km/h. La bordul lui AMG GT R Safety Car se vor afla Bernd Maylander și Richard Darker.

Alături de noul AMG GT R Safety Car, brandul din Affalterbach va oferi și un Mercedes-AMG C 63 S Estate cu rol de mașină medicală. Aceasta din urmă va fi pilotată de Alan van der Merwe.

Comentarii (6)

  • Cine naiba transmite la noi F1??? Stie careva???
    2 1
  • wolteanoo
    @ Vlad

    Nu transmite nimeni. Ne uitam pe RTL.
    4 1
  • @Vlad: Nicio televiziune din Romania nu a cumparat inca drepturile TV pentru 2018. Pentru moment, alternativa este RTL. Ulterior, probabil din aprilie, va fi disponbil si in Romania serviciul de streaming F1 TV Pro, disponibil pe internet pentru circa 30 de lei pe luna: http://www.automarket.ro/formula1/cursele-de-formula-1-transmise-n-direct-pe-internet-inclusiv-n-romnia-serviciul-va-costa-minim-30-de-lei-pe-lun-83073.html
    2 2
  • Un abonament iptv cu 5€/luna si acces la : Canal+Sport (comentator Jaques Villeneuve si alti piloti francezi) Sky Sports F1 , Movistar F1 , ORF , RTL , Sky Sports Italia F1 , si multe altele , olandeze portugheze etc .
    Daca in Romania nu se poate vedea la TV ....
    3 1
  • nelu ceauselu
    Mi-e dor de Mickey Alexandrescu de la TVR1.
    Interes exista , nu inteleg de ce nu transmite Eurosport sau macar Digi 3,4 in reluare....suntem iar o tara din lumea a 3-a.


    PS; de fapt nu am putut sa mai organizam nici cursa de la Casa Poporului.
    Ne cam meritam soarta!
    2 1
  • Batavus
    Cea mai buna masina castiga, pilotii nu mai sunt ce au fost. Nu se uita lumea, asta e motivul pentru care nu e transmis...Si face bine, ce sa vezi ? De 7-8 ani nu a fost nici macar o cursa serioasa.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru