Mercedes-AMG a pregătit un documentar despre evoluția mărcii în Campionatul German de Turisme: 100 de minute alături de piloții și mașinile care au făcut istorie în DTM

de Cornel Șocariciu
Marti, 25.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
2018 a fost ultimul an petrecut de Mercedes-AMG în Campionatul German de Turisme, iar pentru a marca momentul, nemții au pregătit un documentar cu totul și cu totul special despre evoluția mărcii în cadrul DTM. 30 de ani de curse în doar 100 de minute.

Sporturile cu motor traversează o perioadă amplă de schimbări influențate de accentul major pe care constructorii îl pun pe competițiile cu vehicule electrice. La jumătatea anului trecut, Mercedes a anunțat că va părăsi Campionatul German de Turisme (DTM) la sfârșitul sezonului 2018 și își va concetra toate resursele pentru un debut perfect în Formula E.

"Anii noștri în DTM vor reprezenta un capitol major în istoria sporturilor cu motor pentru Mercedes", a declarat Toto Wolff, directorul de motorsport al Mercedes, în momentul în care Mercedes a anunțat că se retrage din DTM.

Acum, pentru a marca acest moment, nemții au pregătit un documentar despre anii petrecuți în DTM. În cele 100 de minute, nemții prezintă poveștile unor legende care au concurat alături de Mercedes, evenimente mai puțin cunoscute în rândul fanilor, dar și imagini speciale din timpul ultimului sezon petrecut în DTM.

În 2018, Gary Paffett (Mercedes-AMG C63 DTM) s-a impus în clasamentul piloților, în timp ce producătorul din Stuttgart a reușit să câștige titlul destinat constructorilor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru