Mercedes a dominat autoritar antrenamentele din Austria: Hamilton și Bottas, cei mai rapizi

de Daniel Popescu
Vineri, 29.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton și Valtteri Bottas au ocupat primele două poziții în ambele sesiuni de antrenamente din Austria, în timp ce Red Bull și Ferrari au luptat pentru următoarele locuri.

Mercedes a introdus în Austria un update aerodinamic semnificativ pentru monopost, iar primele sesiuni de antrenamente libere sugerează că echipa germană a înregistrat progrese vizibile.

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în ambele sesiuni de vineri de pe circuitul Red Bull Ring, după ce a fost cronometrat cu 1:04.839 în prima parte și cu 1:04.579 în a doua parte.

În plus, el a stabilit timpul de referință din a doua sesiune cu pneuri soft, cea mai dură compoziție disponibilă în Austria. De fiecare dată, britanicul a fost urmat în clasamentul general de coechipierul său Valtteri Bottas la mai puțin de două zecimi de secundă.

În prima sesiune, cuplul Mercedes a fost urmat de Max Verstappen (Red Bull) și Sebastian Vettel (Ferrari), în timp ce Daniel Ricciardo (Red Bull) a terminat pe 5 în fața lui Kimi Raikkonen (Ferrari). În a doua sesiune a fost rândul lui Vettel să fie pe locul 3 în fața lui Ricciardo, în timp ce Verstappen a ocupat locul 5 în fața lui Raikkonen.

Calificările pentru Marele Premiu al Austriei vor avea loc sâmbătă la ora 16:00, în timp ce cursa de duminică este programată la ora 16:10.

Austria - Rezultate Antrenamente 1:

Austria - Rezultate Antrenamente 2: 

Comentarii (11)

  • ༤༤
    Au trisat. Nu aveau voie sa bage upgradul aerodinamic acum cand Vettel a fost cel mai superior in Canada.
    10 10
  • KIMI sabotatttttttttttttttttttttt :))))))))))))))))))))))))))
    1 1
  • mai mult de loc.6 nu mai poate votkannen :)))
    3 4
  • La ce modificari au adus la aerodinamica, plus acel upgrade la motor, MB ar fi trebuit sa scoata diferente si mai mari, chiar daca acest circuit montan nu era deloc pe placul lor.
    Insa in spatele acestor cifre se gasesc multe informatii doar de ei stiute si sunt convins ca atat calificarile cat si cursa in sine, plus cursa de saptamana viitoare de la Silverstone, va aduce mai multa lumina in cele afirmate mai sus.
    Forza Ferari!
    3 0
  • @Zifi: Viraje de mare viteza, linii drepte, de ce nu ar fi pe placul celor de la Mercedes? Ei zic ca-i un circuit unde sunt foarte avantajati, dar in simularea de cursa au fost la peste o secunda in spatele celor de la Ferrari, in timp ce pilotii Red Bull n-au putut merg cu US-ul mai mult de 5-7 tururi pe stint. Ambii piloti Mercedes trebuie sa scoata in calificari peste o secunda in fata celor de la Ferrari, cel putin.
    2 2
  • Kimi va fi pe podium, in cel mai rau caz pe locul 4.
    3 0
  • Deci trebuia sa fie cel putin o secunda asa si pe dincolo ...Imi place cum calculati voi fara a avea macar datele. Nu vi se aprinde un beculet cand vedeti timpii din qual? Hai ca il aprind eu pentru voi: aveti rezultatele afisate, ceea ce sunt mai relevante decat calculele voastre si ale oricui de pe lumea asta. E fix ceea ce vedeti, Mercedes are un usor avantaj.
    2 1
  • daniel
    Nu e doar un usor avantaj. Lewis in A2 a mers cu soft. Vettel su ultrasoft.
    Trageti voi concluzia!
    0 0
  • McLaren sunt intr-o gaura abisala... a dezvoltarii monopostului...
    2 0
  • Mercedes... dezamagire, ma asteptam sa fie cu peste o secunda in FP3, Raikkonen s-a mai apropiat de cei din frunte...
    2 0
  • La McLaren e marele dezvoltator de monoposturi. Pe unde trece el se alege praful de dezvoltare.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru