Mercedes a dominat antrenamentele din Brazilia: Hamilton, cel mai rapid în fața lui Bottas

de Daniel Popescu
Vineri, 10.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în ambele sesiuni de antrenamente de vineri din Brazilia și a fost urmat de fiecare dată de coechipierul său de la Mercedes, Valtteri Bottas.

Lipsită de orice presiune după cucerirea ambelor trofee mondiale, Mercedes a dominat fără emoții antrenamentele de vineri din cadrul Marelui Premiu al Braziliei. 

În prima sesiune, Lewis Hamilton a fost cronometrat cu 1:09.202 și l-a devansat cu aproape două zecimi de secundă pe Valtteri Bottas (foto). Chiar dacă în a doua sesiune a fost mai lent și a oprit cronometrul la 1:09.515, Hamilton a fost în continuare cel mai rapid de pe circuit, în timp ce Bottas s-a poziționat din nou pe locul doi la 0.048 secunde în urma britanicului.

În contextul dominației Mercedes, Ferrari și Red Bull și-au împărțit locul 3 în cele două sesiuni. Mai întâi, Kimi Raikkonen a ocupat poziția a treia în prima sesiune la o jumătate de secundă de Bottas, dar în fața celor doi piloți de la Red Bull, Max Verstappen și Daniel Ricciardo, și a coechipierului său, Sebastian Vettel. În a doua sesiune a fost rândul lui Ricciardo să termine pe 3 în fața lui Vettel, Verstappen și Raikkonen.

Calificările pentru Marele Premiu al Braziliei vor avea loc sâmbătă cu începere de la ora 18:00, ora României.

Brazilia - Rezultate Antrenamente 1:

Brazilia - Rezultate Antrenamente 2: 

Comentarii (20)

  • Prius cel Bătrân
    Cica Vettel testeaza masina pt 2021, d'aia nu s-a agitat in fp.
    9 6
  • Deci oricum nu era rost de titlu anul asta.
    0 0
  • acum se pregatesc sa-i dea puncte lui botas?
    ar trebui sa fie curse si pe zapada.
    0 0
  • @Mclaren_Mircea_1984
    ham al tau dadea cu muncii-n fasole cand nu avea cea mai buna masina la Mclaren. Mai rau, in 2011 il umilea Button. In 2016 l-a rupt Rosberg. Hai mai lasa ca fara Masina Mercedes....Pa titluri. Iar asta ca-i cel mai complet.....sa fim seriosi. Da nu-i prima data cand tu bati campiile patriei pe-aici.....
    17 5
  • Hamilton e singurul pilot ce a castigat in fiecare an macar o cursa, indiferent de masina.
    0 0
  • Cei plictiseala asta in F1. Unu are o masina superioara , cand ceilalti vai steau lor. De la anul imi pun sperantele in Verstappen. Vettel m-a dezamagit total.
    0 0
  • 1) Si pe Alonso l-a batut Button.
    2) Complet nu are grade de comparatie.
    4 0
  • Hamilton - Un pilot foarte bun , bataios chiar si cand monopostul nu -l ajuta si un foarte bun promotor al F1 .Alonso un pilot foarte bun si la fel de bataios ca Hamilton.buton un pilot foarte bun doar cand are monopostul perfect pentru el.In perioada McLaren _Hamilton ma plictisisem de comunicatiile in care se plange de lack of grip...Vettel un pilot care seaman cu Button Verstapen e un pilot seaman cu Hamilton un pic mai agresiv decat acesta
    3 2
  • Pentru ala necunoscut care spune ca Hamilton a fost umilit de Button si Rosberg...E fals ce spui pentru ca ambii piloti ar fi trebuit sa straluceasca ca sa-l umileasca pe Hamilton si au fost niste piloti buni care cu cate 1 titlu activ I in cariera .Vettel cu mai multe titluri nu intra in discutie pentru ca n-a fost niciodata coechipier cu Hamilton
    3 2
  • Vettel este un pilot foarte bun, bataios chiar si cand nu-l ajuta monopostul, in 2015 a castigat cateva curse, cu un monopost jalnic, si in 2016 a avut sansa dar a avut si cateva probleme tehnice. Promoveaza F1 alaturi de Ferrari, sa vedeti cum arata sesiunile de semanaturi la Ferrari si cum arata la restul echipelor. Anul acesta a gresit la Singapore, dar pentru probleme tehnice din Japonia si Malaezia nu cred ca este de vina. Alonso, Vettel, Hamiton sunt cei mai buni in acest moment, cu Ricciardo si Verstappen si probabil Ocon de urmarit.

    Pentru fanii McLaren, nu cred ca exista vreun pilot Ferrari pe care sa-l considere talentat, comparativ cu fanii Ferrari care l-au laudat si pe Alonso si pe Vandoorne si chiar si pe Button in trecut.
    3 3
  • Hamilton are nevoie de o masina foarte rapida, de aia cei de la Mercedes au stat foarte bine in calificari, Hamilton nu-i bataios cand pleaca din pluton, cine nu-si aduce aminte de incidentele din 2011 si 2012 cu alti piloti din pluton? Sau de 2013 cand nu reusea sa depaseasca? Sunt sezoane si sezoane, in acest sezon a fost cel mai bun si a avut si cea mai fiabila masina. Este singurul campion care spera ca cei cu care se bate la titlu sa aiba probleme, Alonso sau Rosberg nu au avut astfel de comentarii.
    3 3
  • Se pare ca un autocar cu angajati Mercedes... a fost atacat de niste raufacatori, aseara. Angajatii au fost amenintati cu o arma, diferite lucruri au fost furate, dar vestea buna este ca angajatii sunt OK.

    Se pare ca cei de la McLaren nu sunt de acord cu propunerea de pastrare a invelitorii motorului folosita in acest sezon.
    1 0
  • confirm stirile postate de GTS
    1 0
  • Eu l-am apreciat pe Schumacher chiar daca nu mi-a placut unele chestii facute pe circuit
    0 1
  • Nacional
    Legat de talentul pilotilor din F1 eu cred ca cel mai bun este Hamilton iar ca argument va sfatuiesc sa urmariti pe Youtube GP2 Instanbul race 2_2006 competitie unde pilotii beneficiaza de acelasi material de concurs.
    0 0
  • @ZZZ: Du-te mah de aici. Zilele trecute spuneai ca nu ti-a placut nici un pilot Ferrari, pentru ca esti fan McLaren si nu-i poti suporta... acuma iti schimbi pararea?
    1 0
  • @ lol - cine stie ce ai inteles din comentariul meu.ca pe tine nu te duce nici mintea:) astept sa-mi dai comentariul. Poate am spus ca nu mi-a placut echipa Ferrari.si tu ai inteles ca nu mi-au placut pilotii.Poate am spus ca nu mi-a placut caracterul lui schumacher.Da' caracterul e caracter si pilotajul e alta treaba..
    1 1
  • @ZZZ: Nu ti-a placut caracterul lui Schumacher? Ok, treaba ta, este impresionat ca stii atat de bine caracterul cuiva, dar OK. Cine te opreste sa fii mai precis? Te dai cel mai "intelectual" de aici, sa vedem o dovada, ceva.
    1 1
  • Caracterul lui s-a vazut cand intentionat a intrat in Villeneuve si cand a mers sa-l bata pe Coulthard dupa incidentul de la Spa.Si da' ma duce mintea mai mult decat pe tine si lucrul asta nu ma face sau face pe cineva intelectual...Tu esti cel care foloseste cuvinte mari nu eu...
    1 1
  • @ZZZ: Te amagesti, ce treaba are caracterul cu intrarea in Villeneuve? Ce caracterul lui Villeneuve l-a lasat pe Coultard sa-l depaseasca? Daca avea caracter Villeneuve nu avea nevoie de alti piloti care sa se lase depasiti... alea ordine de echipa adicatealea. Daca Coulthard era un pilot corect nu frana cand l-a vazut pe Schumacher in spatele lui, i-a pus viata in pericol. Daca avea caracter Coulthard ii cerea scuze pentru incident dar deh... de caracter vorbesc doar fraierii ca tine, si doar cand le convine. Si pentru ca tu nu ai caracter, de aia vorbesti de altii.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru