McLaren va prezenta noul monopost pentru sezonul 2020 în 13 februarie: informația, "dezvăluită accidental" într-un clip video

de Daniel Popescu
Marti, 14.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren va prezenta noul monopost cu care va concura în sezonul 2020 în 13 februarie, la numai două zile după Scuderia Ferrari.

McLaren a devenit marți a treia echipă care confirmă data de lansare pentru noul monopost pentru sezonul 2020 al Formulei 1.

Echipa britanică a preferat să adopte însă o strategie inedită pentru acest anunț, printr-o dezvăluire aparent accidentală făcută de Lando Norris în timp ce realiza un clip video la uzina McLaren.

Într-un scurt tur al uzinei de la Woking, Norris ajunge la un moment dat la un grup de angajați din departamentele de marketing și comunicare, ocazie cu care "află" că aceștia discuta despre lansarea noului monopost și apoi întreabă "Ah, este în 13 februarie? Așa este? Zak Brown (n.r - CEO-ul McLaren), spune-mi că este în 13", spune Norris în cadrul clipului.

Ulterior, lui Norris îi este transmis mesajul să oprească clipul. Evident, faptul că acest clip a fost publicat ulterior chiar pe canalul de Youtube al echipei este o dovadă că întreaga "întâmplare" a fost planificată anterior.

Norris va fi unul dintre cei doi piloți ai echipei și în sezonul 2020, când îl va avea drept coechipier pe Carlos Sainz.

Echipa a încheiat sezonul precedent pe locul 4 în spatele Mercedes, Ferrari și Red Bull și spera că acum să înregistreze noi progrese.

Până în prezent, alte două echipe au anunțat datele de lansare pentru noile monoposturi: Ferrari va deschide balul în 11 februarie, în timp ce Alpha Tauri, noul nume al Scuderiei Toro Rosso, are programată lansarea la numai o zi după McLaren, în 14 februarie.

Via ESPNF1

Comentarii (2)

  • Chiar e o problema ca informatia "dezvaluita accidental" a ajuns sa fie cunoscuta. Macar de s-ar clasa pilot+masina cel putin pe locul 6-7 in Australia.
    7 1
  • Neutru
    Australia va reuși să stingă focul?
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru