McLaren prezintă imagini noi cu viitorul său Grand Tourer: noul model cu motor V8 va fi dezvăluit în luna mai

de Paul Cosma
Miercuri, 03.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a publicat imagini noi cu modelul pe care îl va prezenta în luna mai. Deocamdată în “haine de camuflaj”, viitorul Grand Tourer va avea un motor V8 biturbo și “același ADN precum hypercar-ul Speedtail”, al cărui sistem de propulsie are o putere de până la 1.050 CP.

În câteva săptămâni vom face cunoștință cu un nou model McLaren, pe care britanicii îl promovează în această perioadă printr-o serie de imagini sub camuflaj.

Constructorul din Woking a publicat noi imagini cu viitorul Grand Tourer care va fi dezvăluit în luna mai, conform ultimelor informații oficiale.

Noul model a trecut deja prin mai multe etape de testare în condiții extreme și se pregătește să intre în linie dreaptă către versiunea de producție.  În faza finală de testare, noul Grand Tourer va trebui să-și demonstreze abilitățile pe parcursul a 1.600 de kilometri, de la centrul de dezvoltare McLaren din Barcelona până la sediul din Woking în Marea Britanie.

Parte componentă din planul Track25, viitorul model McLaren va beneficia de un propulsor V8 biturbo cu “performanțe nemaintâlnite” în segmentul său. Totodată, noul Grand Tourer va avea “același ADN” precum hypercar-ul McLaren Speedtail, al cărui sistem de propulsie hibrid promite până la 1.050 de cai putere.

Via McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru