McLaren a avut vânzări record în 2017, pentru al treilea an la rând: performanță susținută de piața din SUA

de Petre Barac
Marti, 09.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a anunțat că 2017 a reprezentat un record al tuturor timpurilor din punctul de vedere al vânzărilor modelelor sale.

Ultimii trei ani au fost încununați de succes pentru McLaren, britanicii reușind să își doboare propriile recorduri stabilite începând cu 2015.

Mai exact, în 2015, McLaren a vândut 1.654 de mașini pentru ca, un an mai târziu, constructorul din Woking să își dubleze vânzările până la 3.286 de modele.

2017 a fost un record al tuturor timpurilor din punctul de vedere al vânzărilor, după ce McLaren a livrat 3.340 de supercar-uri către clienții săi.

Vânzările au fost susținute de modelele “entry-level” (două treimi din total), cea mai importantă piață de desfacere fiind Statele Unite ale Americii, acolo unde au ajuns 1.234 de unități McLaren.

Constructorul britanic estimează un nou record de vânzări în 2018, pe fondul lansării unor modele precum 720S sau Senna.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru