McLaren 720S Track Pack: supercar-ul britanic a primit o echipare destinată circuitelor

de Cornel Șocariciu
Vineri, 05.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren 720S este disponibil și într-o versiune echipată cu pachetul Track. Acesta scade masa totală cu 24 de kilograme și introduce câteva elemente noi de exterior și interior.

McLaren a publicat astăzi primele imagini și detalii referitoare la noul 720S echipat cu pachetul Track. Versiunea are la bază varianta McLaren 720S Performance și vine cu o serie de modificări estetice și îmbunătățiri gândite pentru a ușura munca șoferilor care plănuiesc vizite ceva mai dese pe circuit.

Varianta McLaren 720S Track Pack este mai ușoară cu 24 de kilograme și integrează prize de aer și carcase pentru oglinzile laterale din fibră de carbon. De asemenea, modelul dispune de un spoiler frontal revizuit, de jante ultra ușoare cu 10 spițe și de un sistem de evacuare îmbunătățit.

Noul pachet pregătit de McLaren vine cu o serie de modificări la nivelul interiorului și, așa cum era de așteptat, britanicii au mizat pe accesorii fabricate din fibră de carbon. Amintim aici padelele pentru schimbarea treptelor de viteză și scaunele sport cu centuri cu prinderi în șase puncte.

Clienții care aleg acest pachet vor avea acces și la o versiune specială a modului de rulare "Track".

În plus, britanicii au pregătit și trei camere video care înregistrează performanțele pe circuit, dar și un sistem de telemetrie.

Comentarii (1)

  • SIMPLE MINDS
    Se cam fastaci pe Ring ,cu un modest 7:14 ,deh timp obtinut fara Track Pack. In linie dreapta a convins pe deplin ,incontestabil o fuzee ,doar virajele facand-o stinghera.Pan' la urma cine poate sa-i interzica sa mai iasa vreodata de la Santa Pod ?:-))
    11 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru