Matt LeBlanc părăsește emisiunea Top Gear: sezonul 26 începe în acest an și este ultimul filmat împreună cu actorul american

de Cornel Șocariciu
Luni, 04.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Matt LeBlanc, actorul cunoscut pentru rolul din cadrul serialului "Friends", a anunțat că părăsește poziția de co-prezentator din cadrul emisiunii Top Gear. Sezonul 26 debutează în 2018 și este ultimul filmat în actuala formulă.

În ultimii trei ani, emisiunea Top Gear a trecut prin momente dificile. Mai întâi, Clarkson, May și Hammond au părăsit "corabia", iar frâiele au fost preluate de Chris Evans. Britanicul a rezistat doar un sezon în rolul de coordonator, locul acestuia fiind luat de actorul american Matt LeBlanc. În urma acestei mutări, lucrurile păreau că s-au liniștit în curtea BBC Two, însă iată că LeBlanc s-a răzgândit.

Americanul a anunțat că părăsește televiziunea britanică și renunță la poziția de co-prezentator din cadrul emisiunii Top Gear. Sezonul 26 debutează în 2018 și, conform declarațiilor făcute de LeBlanc, acesta este ultimul în care îl vom putea vedea în aventurile specifice show-ului de televiziune.

Actorul american spune că timpul alocat filmărilor și deplasările lungi îl țin departe de familie și de prieteni.

"Voi rămâne un fan al emisiunii Top Gear și le urez succes colegilor. Le mulțumesc pentru această experiență minunată", a declarat Le Blanc.

"Îi mulțumesc lui Matt.

S-a implicat în această emisiune și ne-a dezvăluit cunoștințele sale despre mașini și plăcerea de a duce la bun sfârșit un proiect", a completat Patrick Holland, reprezentant BBC Two.

Via | TopSpeed

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru