Măsuri pentru creșterea producției lui Model 3: Tesla reduce numărul de culori disponibile și mărește prețul versiunii cu tracțiune integrală

de Daniel Popescu
Marti, 11.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Clienții Model 3 care doresc să achiziționeze versiunea cu tracțiune integrală trebuie să plătească cu 1.000 de dolari mai mult decât în prezent. De asemenea, producătorul a eliminat două variante de culoare din ofertă.

Tesla a anunțat o serie de schimbări pentru Model 3 cu scopul de a îmbunătăți procesul de producție și de a-și ajusta cifrele din contabilitate.

Astfel, prima măsură este legată de creșterea prețului pentru versiunea cu tracțiune integrală, întrucât această opțiune costă acum 6.000 de dolari în loc de 5.000 de dolari.

Interesant este însă că versiunea de performanță, care include de asemenea sistemul de tracțiune integrală, este oferită în continuare pentru un preț care începe de la 64.000 de dolari și poate ajunge la 78.000 de dolari.

"Ocazional ajustăm prețurile pentru a reflecta cel mai bine valoarea produselor noastre și pentru a îmbunătăți operațiunile de producție. Modificările de azi sunt ultimul exemplu. Opțiunea de tracțiune integrală costă acum 6.000 de dolari", menționează Tesla.

Pe de altă parte, Tesla a anunțat că Model 3 nu va mai putea fi configurat în versiunile de culoare "Metallic Silver" and "Obsidian Black", iar acest lucru este valabil și pentru Model S și Model X.

"Pentru a crește producția, livrările și eficientă service-ului, vom renunța la nuanțele de culoare "Metallic Silver" and "Obsidian Black" în configuratoarele pentru Model S, Model X și Model 3", a precizat constructorul american.

Cu numai câteva zile în urmă, Elon Musk a admis că Tesla are probleme cu unele nuanțe de vopsea pentru caroserie, în special cu nuanța roșie.

Via Electrek, Electrek

Comentarii (6)

  • "renunta la niste nuante pentru a creste productia"...asta sa le-o zica lu' mutu'. Asta se numeste reducere de costuri. Cel mai probabil costa mai mult vopseaua (si pregatirea caroseriei) decat pretul cerut prin configurator.

    Adevarul e ca trebuie sa fii cu adevarat tampit cu 4 clase sa le crezi astora toate prostiile.

    revenind la o chestiune strict economica...stiam ca odata cu productia de masa (si recuperarea investitiilor initiale) SCAD preturile si nu cresc. Da'...ei stiu mai bine
    11 10
  • Ce marca serioasa :)))
    10 9
  • Problemele de productie sunt datorita complexitatii interiorului in primul rand, aici trebuie sa umble, este nevoie de ceva mai simplist, apoi la culori, exemplul lui Henry Ford ar trebui sa fie suficient, clientii pot comanda orice culoare atata timp cat este pe negru.
    14 6
  • culmea economiei la Tesla....sa elimini din butoanele virtuale de pe ecranul central

    culmea culmilor economiei la Tesla...sa oferi ecran central in alb-negru
    8 4
  • @dan_grec
    1) ''din cauza" nu "datorita"
    2) interior mai simplu ca la tesla nu exista
    3) ai dat fail cu brio
    7 7
  • @@dan

    ai folosit ghilimele dar ma mira (ma mira?) ca nu le-ai vazut...

    succes....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru