Mașina lui James Bond, scoasă la licitație: un Aston Martin Vanquish deținut de actorul Daniel Craig va fi vândut la New York, iar banii vor fi donați în scopuri caritabile

de Petre Barac
Sambata, 17.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un model Aston Martin Vanquish din 2014, aflat în proprietatea actorului Daniel Craig, va fi scos la licitație la New York, iar banii obținuți vor fi donați unui ONG.

Daniel Craig, unul dintre cei mai apreciați actori în rolul de James Bond, este pe cale să renunțe la modelul Aston Martin pe care îl deține, marca britanică fiind cunoscută pentru aparițiile din filmele cu agentul 007.

Cu toate că mașina în cauză nu și-a făcut apariția în vreo peliculă alături de proprietarul ei, valoarea sa estimată este totuși una destul de ridicată.

Produs în 2014, exemplarul Aston Martin Vanquish despre care vorbim are un motor V12 de 6.0 litri, 573 de cai putere și a fost personalizat conform cerințelor lui Daniel Craig.

Licitația pentru mașina actorului va avea loc pe 20 aprilie la New York, iar organizatorii se așteaptă să obțină o sumă cuprinsă între 400.000 și 600.000 de dolari.

Banii vor fi donați în scopuri caritabile către un ONG care ajută tinerii să își găsească drumul în carieră.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru