Maserati prezintă ediția specială Ghibli Ribelle: producție limitată la 200 de exemplare, iar vânzările încep în octombrie

de Paul Cosma
Marti, 25.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati a dezvăluit modelul Ghibli Ribelle, o versiune specială ce va fi produsă în doar 200 de exemplare. Vânzările sunt programate să înceapă în luna octombrie.

Maserati pune mare preț pe sedanul Ghibli și a pregătit clienților o versiune exclusivistă pentru sfârșitul acestui an.

Maserati Ghibli Ribelle va fi produs în doar 200 de exemplare și va fi disponibil atât în varianta cu motor V6 diesel de 275 CP, cât și cu propulsoarele V6 pe benzină de 350 CP și 430 de cai putere.

Cele 200 de mașini în nuanța Nero Ribelle ce vor fi construite la fabrica Ferrari din Maranello vor ajunge la clienții din regiunea EMEA, adică în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Ghibli Ribelle propune jante Proteo din aliaj de 19 inch, interior în două culori (roșu și negru), scaune sport din piele și cu aceeași combinație de nuanțe. Totodată, există și opțiunea unui pachet Ribelle Plus ce oferă faruri adaptive LED Matrix, trapă și sistem audio Harman Kardon.

Via Maserati

Comentarii (2)

  • SIMPLE MINDS
    Asta-i o aboardare matura si lucida ! Cu astfel de *volume* trebuie sa jongleze Maserati pentru a nu avea deziluzii in vanzari. Numerele care cuprind foarte multe zerouri nu sunt destinate lor doar si pentru faptul ca nu au renuntat la niste principii pe care concurenta la fel de premium le-a calcat in picioare pentru * few dollars more*.
    6 3
  • hazard
    stai sa vezi preturile si o sa-ti dai seama de esecul "editiei speciale".
    Poate insa cu un marketing puternic o sa fraiereasca totusi 200 de clienti care inca mai cred in ce a fost odata Maserati.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru