Maserati Levante GTS: SUV-ul primește o versiune de performanță de 550 de cai putere

de Daniel Popescu
Joi, 12.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati Levante GTS este o versiune de performanță a SUV-ului care mizează pe un motor V8 de 3.8 litri care generează 550 de cai putere și un cuplu de 730 Nm.

Maserati traversează o perioadă modestă caracterizată de o scădere a vânzărilor, ceea ce a determinat compania să anunțe o reducere a producției inclusiv pentru Levante.

În încercarea de a revitaliza vânzările, SUV-ul a primit în luna martie o ediție limitată Trofeo, iar constructorul lansează acum o versiune de performanță cu numele Levante GTS. Pentru aceasta, Maserati a implementat un motor V8 de 3.8 litri împrumutat de la Ferrari care este disponibil și pe Trofeo, dar și pe Quattroporte GTS.

În cazul lui Levante GTS, unitatea de propulsie generează 550 de cai putere și un cuplu de 730 Nm între 2500 și 5000 de rotații pe minut. Modelul are acum nevoie de 4.2 secunde pentru a ajunge la 100 km/h, în timp ce viteza maximă este de 292 km/h.

Maserati Levante GTS beneficiază și de câteva modificări de design, în special în partea frontală și la bara de protecție spate, pentru ca SUV-ul să aibă o estetică mai sportivă. Opțional, clienții pot alege blocuri optice LED Matrix adaptive, în timp ce sistemul Integrated Vehicle Control care permite o stabilitate mai bună este disponibil în standard. La interior, șoferul și pasagerii se vor bucura în standard de tapițerie din piele Full Premium, iar opțional pot alege și pielea naturală Pieno Fiore.

Sistemul audio este furnizat de Harman Kardon și beneficiază de 14 difuzoare.

Pentru moment, Maserati a prezentat doar câteva imagini cu Levante GTS, în contextul în care prezentarea oficială va avea loc în aceste zile la Goodwood Festival of Speed din Marea Britanie.

Via Maserati

Comentarii (6)

  • Varianta asta este pentru Ronaldo, cadou din partea casei.
    6 0
  • ... asta pana cand o iesi noul SUV Ferrari CR7 (adica Corse Rosa 7 locuri , sa isi ia si familia cu el)
    10 0
  • si sa se plimbe cu ea "like a boss", prin curtea fabricii Fiat, cu o mana afara pe care se vede un ghiul cat capu' de porc si cu care sa scuture tacticos o tigare.
    8 1
  • ... indemnandu-i politicos la munca: "bagati ba' baieti, bagati tare, ca deseara poate dau si eu una la paianjen!"
    8 0
  • continuare

    CR7 dupa doua fumuri: ”asa..., asa..., ca fluturasii, ca am si prima la goluri”
    5 0
  • ...ca fluturasii... :)))
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru