Marca britanică TVR se relansează cu un nou model sport global: primul teaser arată promițător

de Daniel Popescu
Miercuri, 06.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marca britanică TVR a dezvăluit un teaser pentru un nou model global care va fi prezentat vineri cu ocazia relansării companiei pe plan global.

Producătorul britanic independent TVR este pe punctul să se relanseze la nivel global prin intermediul unui nou model sport.

Lansarea acestuia este programată pentru vineri, 8 septembrie, la festivalul Goodwood Revival Earls Court Motor Show. Înainte de lansarea noului model, producătorul a dezvăluit un teaser care evidențiază partea frontală, inclusiv grila proeminentă și forma blocurilor optice.

Numele noului model nu a fost încă dezvăluit, însă imaginea este afișată alături de unul dintre primele modele din istoria companiei. De altfel, TVR aniversează în acest an 70 de ani de existență de la lansarea companiei în 1947 de către Trevor Wilkinson. În ultimii ani, TVR s-a confruntat cu numeroase probleme de natură financiară, care au redus producția la numai 3-4 unități pe zi în 2008.

Compania a schimbat numeroși proprietari în acest interval de timp, însă din 2013 a fost preluată de o nouă echipă de management condusă de Les Edgar și John Chasey.

La 4 ani de la repunerea companiei pe picioare, TVR este acum pregătită de relansare cu un nou model.

Via TVR

Comentarii (2)

  • Daca masinile vor fi tot acelasi amestec de frane, motoare, axe si suspensii de la mai multe marci, succesul va fi unul "garantat"!
    1 0
  • Poate scot și un model... HD!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru