Magna va produce scaune pentru BMW în Cehia: uzina va începe activitatea până la sfârșitul lui 2018

de Paul Cosma
Vineri, 12.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Magna International a deschis o fabrică de scaune în Cehia și va furniza aceste componente către BMW în Europa. Producția este așteptată să înceapă până la sfârșitul acestui an. Detaliile contractului de furnizare și costul investiției nu au fost dezvăluite.

Magna a semnat o nouă colaborare cu BMW și va începe să livreze noi componente auto către grupul german. Compania a anunțat deschiderea oficială a unei fabrici de scaune în Chomutov, Cehia.

Cu ajutorul celor 300 de angajați, Magna va furniza diferite configurații de scaune pentru modelele BMW ce vor fi comercializate în Europa. Detaliile înțelegerii și valoarea investiției nu au fost dezvăluite.

Uzina va avea o capacitate anuală de producție de 360.000 de scaune, iar activitatea propriu-zisă este așteptată să înceapă la sfârșitul lui 2018.

Divizia de scaune de la Magna are 16 unități de producție în Europa, dintre care 5 în Cehia. În plus, compania deține alte 50 de uzine și 6 centre de R&D în restul lumii.

Parteneriatul Magna-BMW a debutat în urmă cu mai bine de 15 ani, prin producția unor modele precum BMW X3. Noua generație a modelului BMW Z4 va fi construită în fabrica Magna-Steyr din Austria, începând cu luna noiembrie 2018. Din 2017, Magna găzduiește în Austria și o parte din producția lui BMW Seria 5.

Via Magna

Comentarii (3)

  • Cum? Cehia, Slovacia și Ungaria au investit în infrastructură și nu au fost abandonate de corporatiști? Și încă mai vin investitori? Las' că noi suntem mai deștepți! Dacă facem autostrăzi, fug investitorii, cică!
    6 0
  • cand vorbeam de niste costume din lemn cu destinatie clara mi-a fost sters comentul

    acuma...pentru a nu risca aceeasi reactie le doresc niste bancute din marmura si imprejmuire cu gardut
    5 0
  • Funie și săpun, mai întâi. Apoi... ce marmură, dom'le, la sărăcia asta? Trei lopeți de var și o roabă de pământ! Atât!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru