Lynk&Co publică primele imagini cu un nou model: constructorul chinez ar putea prezenta în curând un SUV coupe

de Daniel Popescu
Joi, 07.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lynk&Co, producătorul chinez deținut de Geely, a publicat trei imagini cu un nou model pe care îl va lansa pe piață, cel mai probabil un SUV coupe pe nume 05. Producătorul nu oferă însă niciun fel de detalii despre acesta.

Privit inițial ca pe o curiozitate, mai ales din cauza numelui mai puțin potrivit pentru piața europeană, Lynk&Co a reușit într-un interval de timp relativ scurt să-și construiască un brand care are deja în portofoliu patru modele anunțate verbal.

Constructorul chinez deținut de Geely, actualul proprietar al mărcii Volvo, a publicat în această săptămână o serie de imagini cu ceea ce va fi un nou model.

Cel mai probabil, noul model va purta numele 05, întrucât numele 01, 02, 03 și 04 au fost deja alocate altor modele deja anunțate.

Lynk&Co nu a prezentat niciun fel de alte detalii despre noul model, însă imaginile sugerează că producătorul chinez va lansa un SUV coupe și nu se va îndepărta prea mult de la filosofia de design deja stabilită.

În plus, în privința platformei tehnice, este foarte posibil ca noul model Lynk&Co 05 să mizeze pe platforma CMA, aceeași folosită și în cazul SUV-ului Volvo XC40. Ce mai probabil, modelul va fi disponibil și într-o versiune plug-in hybrid.

Până în prezent, Lynk&Co a dezvăluit o versiune de pre-serie pentru un SUV 02 și un sedan 03, iar SUV-ul 01 va fi disponibil într-o versiune hibridă și o variantă plug-in hybrid și va fi prezentat oficial în 2020 la Amsterdam.

De asemenea, chinezii promit și un hatchback care va fi comercializat drept Lynk&Co 04.

Via AutoWeek

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru