Land Rover a amânat startul producției lui Defender 90 din cauza pandemiei de coronavirus: comenzile pentru versiunea cu ampatament scurt vor putea fi plasate din această toamnă

de Cornel Șocariciu
Vineri, 31.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Oficialii Land Rover au anunțat că producția versiunii Defender 90 a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Reprezentanții companiei britanice menționează că listele de comenzi pentru varianta cu ampatament scurt ar putea fi deschise la începutul lunii septembrie.

În toamna anului trecut, Land Rover a prezentat noua generație Defender. Modelul producătorului britanic are un design nou, integreaz[ tehnologii de ultimă generație și promite experiențe la fel de plăcute pentru cei care caută off-road adevărat.

Pentru moment, clienții care își doresc un Defender pot opta doar pentru versiunea Defender 110 (ampatament de 3.022 de mm și cinci portiere). Pe piața din România, varianta are un preț de pornire de 59.024 de euro.

Versiunea cu amptament scurt Defender 90 (ampatament de 2.587 de mm și trei portiere) era programată pentru debutul comercial în luna februarie. Din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2 care a dus la închiderea temporară a uzinelor, lansarea acestei versiuni a fost amânată.

Conform oficialilor producătorului britanic, comenzile pentru Defender 90 ar urma să fie deschise începând cu această toamnă.

"Ca urmare a impactului pandemiei de coronavirus asupra uzinelor noastre, producția lui Defender 90 a fost amânată.

Anticipăm că Defender 90 va fi disponibil pentru comenzi începând cu prima parte a lunii septembrie. Actualele prețuri sunt orientative", au scris oficialii Land Rover pe website-ul dedicat clienților britanici.

Toate versiunile Defender vor fi asamblate la uzina din Nitra, Slovacia. Fabrica are 2.800 de angajați, iar capacitatea de producție este de 150.000 de unități pe an. În prezent, angajații uzinei lucrează într-o singură tură, iar reprezentanții Land Rover încă nu au anunțat când vor introduce și restul de schimburi.

Primele exemplare Defender 90 care vor fi asamblate vor fi cele din seria First Edition.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru