Lamborghini se așteaptă la vânzări de peste 8.000 de unități în 2019 și anunță că nu are planuri pentru un model electric: “Clienții noștri nu sunt interesați de astfel de produse”

de Paul Cosma
Joi, 04.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini estimează vânzări de peste 8.000 de unități în acest an. Italienii spun că nu vor “să crească la infinit”, ci să consolideze performanțele obținute. Constructorul anunță că nu are planuri pentru lansarea unui model electric, deoarece “clienții nu sunt interesați de astfel de produse”.

În primele 6 luni din 2019, Lamborghini a livrat 4.553 de mașini către clienții săi, aproape dublu față de anul trecut în aceeași perioadă.

Cel mai căutat model a fost SUV-ul Urus, cu 2.693 de unități, urmat de Huracan și Aventador cu câte 1.211, respectiv 649 de exemplare. Până la sfârșitul anului, Lamborghini vrea să vândă peste 8.000 de mașini, potrivit unei declarații a CEO-ului Stefano Domenicali.

Șeful constructorului spune că Lamborghini nu vrea “să crească la infinit”, ci să își consolideze performanțele obținute: “Vânzările din 2019 sunt la un nivel optim pentru portofoliul actual de produse”.

Domenicali nu exclude o lansare a unui al patrulea model în gamă, însă subliniază că acest lucru “trebuie discutat cu acționarii”. În acest context, șeful constructorului a menționat că Lamborghini nu plănuiește un model electric, întrucât “clienții nu caută astfel de produse”.

Via Automotive News

Comentarii (3)

  • Edikkk
    Proprietarii sunt germani chiar dacă este o maşină italiană.

    Prin urmare, poate lor le plac mai mult maimuţa şi dieselul.
    4 10
  • Corocsenie Adrian
    @Edikkk
    Inseamna ca nu ai idee cate Urus circula acum prin Romania. Unul e la mine in oras si vre-o 5 le-am vazut postate pe diverse site-uri. Si cate or mai fi...si cate o sa mai cumpere :) ... propietarii sunt de peste tot .
    3 0
  • Corocsenie Adrian
    vreo scuze.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru