Lamborghini nu exclude lansarea unui nou SUV: italienii țintesc către un urmaș al celebrului LM002

de Cornel Șocariciu, Foto: Dreamstime
Luni, 25.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Stefano Domenicali, CEO-ul Lamborghini, spune că producătorul italian nu exclude lansarea unui nou SUV. Acesta ar urma să fie inspirat de legendarul LM002 și va oferi performanțe de top în off-road. Pe lista italienilor se află și un GT în configurație cu 2+2 locuri.

La finalul anului 2017, Lamborghini publica primele imagini și detalii cu Urus, SUV-ul modern cu care italienii au decis să "atace" piața. Iar Urus reușește să adune din ce în ce mai mulți clienți.

În 2018, Lamborghini a comercializat 5.750 de mașini noi, dintre care 1.761 de unități au fost Urus. Aventador a fost vândut în 1.209 exemplare, iar Huracan a ajuns la 2.780 de unități comercializate în 2018.

Stefano Domenicali, CEO-ul Lamborghini, a declarat într-un interviu recent că producătorul italian nu exclude lansarea unui nou SUV. Acesta ar urma să fie inspirat de celebrul LM002 și va oferi performanțe excelente în off-road. Totodată, reprezentantul companiei din Sant'Agata Bolognese menționează că pe listă se află și un GT în configurație cu 2+2 locuri, însă conducerea nu a luat o decizie clară cu privire la modelele amintite anterior.

Mai mult decât atât, Stefano Domenicali spune că un nou model în gama Lamborghini ar putea debuta doar atunci când vânzările companiei vor trece de 8.000 de unități pe an.

Via | MT | Autocar

Comentarii (1)

  • Un offroader sportiv e culmea... profitului. Macar sa fie si electric, daca tot e sa facem masinile sport si renumele de ras.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru