Lamborghini continuă sărbătoarea: producție de 8.000 de unități pentru Aventador și 11.000 de exemplare pentru Huracan

de Paul Cosma
Joi, 19.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a anunțat producția a 8.000 de unități Aventador, la 7 ani de la debutul modelului. În plus, italienii au atins și o bornă de 11.000 de exemplare pentru modelul Huracan.

După vânzările record în prima jumătate a anului, Lamborghini are în continuare motive de sărbătoare.

Italienii au anunțat acum că producția modelelor Aventador și Huracan a atins două borne importante. La 7 ani de la debutul său, Aventador a ajuns la o producție de 8.000 de unități, în timp ce Huracan a bifat exemplarul cu numărul 11.000, la 4 ani de la debutul producției.

Exemplarul Aventador cu numărul 8.000 va ajunge la un client din Japonia, în timp ce unitatea Huracan cu seria de șasiu 11.000 este destinată pieței din Italia.

În prima jumătate a lui 2018, constructorul italian a reușit să vândă un număr de 2.327 de mașini către clienții din toată lumea, cu 11% mai mult decât în primele 6 luni de anul trecut. Rezultatul reprezintă un nou record istoric pentru vânzările Lamborghini, depășind chiar vânzările totale de acum 5 ani.

Huracan și Aventador au fost modelele cele mai căutate de către clienți, însă italienii se așteaptă ca SUV-ul Urus să devină în curând un pilon important în structura vânzărilor.

Via Lamborghini

Comentarii (1)

  • Corocsenie Adrian
    Asta in ciuda exclusivitatii nu ? Hai ca nu sunt multe in lume....doar 19000 de norocosi :)....
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru