Lamborghini Alpha-One: constructorul italian lansează un smartphone de lux de peste 2.000 de euro

de Daniel Popescu
Duminica, 27.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a lansat pe piață un nou model de... smartphone. Acesta vine cu dotări tehnice de top și un preț pe măsura brandului: peste 2.000 de euro fără TVA.

Constructorii auto lansează ocazional și produse care nu au nicio legătură cu mașinile, iar acest lucru este valabil în special în cazul producătorilor premium. Lamborghini se poate mândri cu faptul că se află la a doua ispravă de acest fel, întrucât în urmă cu doi ani a lansat telefonul Tauri88, iar acum prezintă un nou smartphone.

Botezat Lamborghini Alpha-One, terminalul iese în evidență prin carcasa spate realizată din piele italiană și marginile metalice, iar clienții vor primi la pachet și o husă din piele.

Din punct de vedere tehnic, telefonul Lamborghini este echipat cu un ecran AMOLED cu diagonala de 5.5 inch și rezoluție QHD (2560x1440 pixeli), în timp ce platforma hardware este asigurată de un chipset Qualcomm Snapdragon 820 cu 4 GB RAM și memorie internă de 64 GB. În plus, telefonul beneficiază de o cameră foto de 20 MP, dar și de sistem de sunet stereo.

Practic, cu excepția procesorului care face parte din generația de anul trecut, toate celelalte dotări tehnice ale lui Alpha-One sunt specifice smartphone-urilor de top.

Acumulatorul de 3.250 mAh beneficiază de tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 3.0, în timp ce sistemul de operare este Android 7.0 Nougat.

Prețul de comercializare este de 2.450 de dolari fără TVA, echivalentul a circa 2.080 de euro fără TVA. Prea mult pentru buzunarul tău? Avem și o veste bună. Lamborghini Alpha-One este de fapt un telefon ZTE Axon 7 rebrandit de Lamborghini care beneficiază de exact aceleași specificații și structură într-o carcasă din materiale diferite. Diferența majoră este că ZTE Axon 7 costă doar 340 de euro.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru